En iyi mobil operatör hangisidir?

Deprem gibi doğal afetlerde maalesef hepsi birden çöküyor olsa da kötünün iyisi olarak Turkcell diyebilirim.

Benim Turk Telekom da taahhüt bittiği için 5GB paketim 550tl olmuştu. Bir kaç ay öyle ödedim, sonra Turkcelle geçtim. 5GB 230TL, kesinlikle fazla ama bana yetiyor ve hiç çekme sorunu yaşamadım.

Benim Turk Telekom da taahhüt bittiği için 5GB paketim 550tl olmuştu. Bir kaç ay öyle ödedim, sonra Turkcelle geçtim. 5GB 230TL, kesinlikle fazla ama bana yetiyor ve hiç çekme sorunu yaşamadım.
Bende şimdi 20 GB olanı 195 TL'den aldım, 4 gün içinde açılır dedi ama ne zaman açılır bilmiyorum. 12 ay bunu kullanıp dediğiniz gibi değiştireceğim.

Bir geçiş sürecin olacak. 3-4 gün boyunca aynı operatörü kullanmaya devam edeceksin. Cayma bedeli bir önceki operatöründen yeni operatörüne geçişten sonra kesinlik kazanır. Ve bir önceki hattın kapandıktan sonra bir süre sonra bir önceki operatörün tarafından yeni bir fatura oluşturulur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…