En iyi multiplayer Battlefield oyunu hangisi?

Superova

Centipat
Battlefield oyunu almak istiyorum ama sadece multiplayer için hangi oyunun multiplayeri daha iyi silahlar, araçlar vb?
RAM 8 GB.

Son düzenleyen: Moderatör:
Serverlar hala aktifse bf3 bf4 bak. Bf1 bf5 bf 2042 baya kötü oyunlar ve senin sistemle oynanmaz gibi

Kardeşim deliler gibi araştırdım zevkler renkler tabii ki tartışılmaz ben Online oynuyorum Online için konuşacağım. BF1 ve BF 42 sahibiyim. BF1 tartışılmaz çok iyi ancak biraz eskimeye kabak tadı vermeye başladı yıllar oldu BF 5 alacaktım ancak oyuncu sayısı hem BF 42'den az hem de zamanında ücretsiz dağıtıldığı için hileciler türemiş. Benim tavsiyem güncel silahlar uçup kaçma aksiyon dibi için BF 42 olur. Eski tarz siper savaşları için BF 1 olur.

8 GB RAM'li sistem eski sistemdir. 2042 işlemciyi yiyor. Arkadaş düşük FPS alır

Dediğin gibi arkadaşın sistemi iyi değilse bence de düşük FPS alır BF1 alması daha uygun olacaktır

Şahsen 1. ve 2. Dünya Savaşı konseptinden çok sıkılmış birisi olduğum için, Battlefield: Bad Company 2 ve Battlefield 3 benim için serinin en iyileridir. Tavsiye ederim eğer hala serverlar aktifse.

En iyi BF her zaman 4 sonra 1'dir. Aksini iddia edenin max 20 saat BF'si vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…