beydirbey Hectopat Katılım 27 Kasım 2021 Mesajlar 1.186 Makaleler 1 Çözümler 6 27 Ağustos 2023 #11 ktskn dedi: Böyle bir şey yok arkadaşlar. Kim yayıyor böyle şeyleri? Ödemelerimi hep paparaya attırıyorum. Böyle bir şey YOK! Genişletmek için tıkla... Ben başka bir kredi ve banka kartından kendi paparama para atamıyorum. sen nasıl atıyorsun öğretir misin? hesabım onaylı ve kartım var.
ktskn dedi: Böyle bir şey yok arkadaşlar. Kim yayıyor böyle şeyleri? Ödemelerimi hep paparaya attırıyorum. Böyle bir şey YOK! Genişletmek için tıkla... Ben başka bir kredi ve banka kartından kendi paparama para atamıyorum. sen nasıl atıyorsun öğretir misin? hesabım onaylı ve kartım var.
S Salvatorio Hectopat Katılım 5 Ağustos 2021 Mesajlar 2.494 Makaleler 1 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2023 #12 ktskn dedi: Hiç böyle bir sorunla karşılaşmadım. Böyle bir şey yok arkadaşlar. Kim yayıyor böyle şeyleri? Ödemelerimi hep paparaya attırıyorum. Böyle bir şey YOK! Genişletmek için tıkla... Dostum var böyle bir şey. İstersen konu açarak gösterebilirim. Şuan burada tartışmanın bir manası yok.
ktskn dedi: Hiç böyle bir sorunla karşılaşmadım. Böyle bir şey yok arkadaşlar. Kim yayıyor böyle şeyleri? Ödemelerimi hep paparaya attırıyorum. Böyle bir şey YOK! Genişletmek için tıkla... Dostum var böyle bir şey. İstersen konu açarak gösterebilirim. Şuan burada tartışmanın bir manası yok.
ktskn Hectopat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 1.625 Çözümler 2 27 Ağustos 2023 #13 beydirbey dedi: Ben başka bir kredi ve banka kartından kendi paparama para atamıyorum. sen nasıl atıyorsun öğretir misin? hesabım onaylı ve kartım var. Genişletmek için tıkla... Ana sayfada Para Yatır tuşu var. Ona basıp EFT/Havale seçiyorsun. Gönderecek olan kişinin bankasına göre IBAN seçip, papara numaranla beraber göndertiyorsun.
beydirbey dedi: Ben başka bir kredi ve banka kartından kendi paparama para atamıyorum. sen nasıl atıyorsun öğretir misin? hesabım onaylı ve kartım var. Genişletmek için tıkla... Ana sayfada Para Yatır tuşu var. Ona basıp EFT/Havale seçiyorsun. Gönderecek olan kişinin bankasına göre IBAN seçip, papara numaranla beraber göndertiyorsun.
K kartal3x Hectopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 85 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2023 #14 Fiziksel kartı yok ama yine de Nays. Telefonda NFC özelliği varsa fiziksel kart olmayışı sorun olmuyor.
Fiziksel kartı yok ama yine de Nays. Telefonda NFC özelliği varsa fiziksel kart olmayışı sorun olmuyor.
ktskn Hectopat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 1.625 Çözümler 2 27 Ağustos 2023 #15 Salvatorio dedi: Dostum var böyle bir şey. İstersen konu açarak gösterebilirim. Şuan burada tartışmanın bir manası yok. Genişletmek için tıkla... Sana dekontları gösterebilirim.
Salvatorio dedi: Dostum var böyle bir şey. İstersen konu açarak gösterebilirim. Şuan burada tartışmanın bir manası yok. Genişletmek için tıkla... Sana dekontları gösterebilirim.
S Salvatorio Hectopat Katılım 5 Ağustos 2021 Mesajlar 2.494 Makaleler 1 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2023 #16 ktskn dedi: Sana dekontları gösterebilirim. Genişletmek için tıkla... Gerek yok. Ben işcepte yaşadım bu sorunu. Belki başka bankalarda olmuyordur. Neyse konuyu kapatalım.
ktskn dedi: Sana dekontları gösterebilirim. Genişletmek için tıkla... Gerek yok. Ben işcepte yaşadım bu sorunu. Belki başka bankalarda olmuyordur. Neyse konuyu kapatalım.
5 519928 Kilopat Katılım 31 Ocak 2022 Mesajlar 4.078 Çözümler 152 27 Ağustos 2023 #17 kartal3x dedi: Fiziksel kartı yok ama yine de Nays. Telefonda NFC özelliği varsa fiziksel kart olmayışı sorun olmuyor. Genişletmek için tıkla... Malum IPhone sayesinde tam olarak 1. yapamıyorum Nays'ı.
kartal3x dedi: Fiziksel kartı yok ama yine de Nays. Telefonda NFC özelliği varsa fiziksel kart olmayışı sorun olmuyor. Genişletmek için tıkla... Malum IPhone sayesinde tam olarak 1. yapamıyorum Nays'ı.
Turgineer Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Kasım 2018 Mesajlar 11.542 Makaleler 15 Çözümler 64 Yer Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri --[Ekran Kartı]: GIGABYTE Radeon RX 6600 EAGLE 8 GB --[İşlemci]: AMD Ryzen 5500 --[RAM]: GoodRam 8GB IRDM PRO 3600MHz CL18 DDR4 [2x8] --[Anakart]: GIGABYTE B450M K --[NVMe SSD] Kingston NV2 1 TB --[Monitör] Gigabyte G24F-2 --[Klavye-Mouse] Logitech MK120 --[Kulaklık] Corsair HS50 Pro _ Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 27 Ağustos 2023 #18 Tosla diyebilirim.
Selehattin Centipat Katılım 18 Ağustos 2023 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2023 #19 Şuanda nays tan daha iyisi yoktur zamanla ne olur bilemem