En iyi otomatik kahve makineleri

Ali Güngör

Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü
Yönetici
Makaleler
2
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
89.webp

Sabah rutininizi kolaylaştıracak, evinize kafe kalitesinde kahve getirecek otomatik kahve makineleri her geçen gün daha popüler hale geliyor. Tek tuşla espresso, cappuccino ve latte hazırlayabilen bu cihazlar, kahve tutkunları için adeta bir nimet. Test ettiğimiz ve kullanıcılardan olumlu geri dönüşler alan modelleri bir araya getirdik. İşte bütçenize ve ihtiyaçlarınıza göre seçebileceğiniz en iyi otomatik kahve […]

Devamı: En iyi otomatik kahve makineleri
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...

philips kahve makinisi alırken 2 defa düşünün. aldığım kahve makinesi garantisi bittikten 4 ay sonra hiç bir sebep yokken bozuldu. makineye benden daha iyi kimsenin baktığına inanmıyorum. makine çok az ve çok temiz kullanılmıştı. servise götürdüm anakart arızası verdi. şikayet ettim kimse ilgilenmedi. yalandan yere telefon açtıklar. sonra internette araştırma yaptım bir çok kişi aynı şikayeti yapmış. philips tarafından dolandırıldığımı hissediyorum.

Nespresso F541 kullanıyorum. Çekirdekle değil de kapsülle çalışması kolay temizlik sağlıyor. Alacak olanlara öneririm.

Nespresso F541 kullanıyorum. Çekirdekle değil de kapsülle çalışması kolay temizlik sağlıyor. Alacak olanlara öneririm.

Ben de kasım indirimlerinden aldım. 50 kapsül, termos hediye ettiler. 3 siparişte de indirim kodu verdiler. Makinalarını Delonghi yapıyor zaten ayrıca temizleme yağlama cart curt gerektirmiyor. Otomatik süt temizleme modu da var. Ben de çok memnunum. MediaMarkt'tan garantiyi de 5 yıla çıkardım ne olur ne olmaz.

Ben de kasım indirimlerinden aldım. 50 kapsül, termos hediye ettiler. 3 siparişte de indirim kodu verdiler. Makinalarını Delonghi yapıyor zaten ayrıca temizleme yağlama cart curt gerektirmiyor. Otomatik süt temizleme modu da var. Ben de çok memnunum. MediaMarkt'tan garantiyi de 5 yıla çıkardım ne olur ne olmaz.
Kapsül kahveler sağlık açısından sakıncalı olduğu için almadım ama Nespressolar çok güzel.

89.webp

Sabah rutininizi kolaylaştıracak, evinize kafe kalitesinde kahve getirecek otomatik kahve makineleri her geçen gün daha popüler hale geliyor. Tek tuşla espresso, cappuccino ve latte hazırlayabilen bu cihazlar, kahve tutkunları için adeta bir nimet. Test ettiğimiz ve kullanıcılardan olumlu geri dönüşler alan modelleri bir araya getirdik. İşte bütçenize ve ihtiyaçlarınıza göre seçebileceğiniz en iyi otomatik kahve […]

Devamı: En iyi otomatik kahve makineleri
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...
Kesinlikle Delonghi öneririm.

Yarı otomatik ve kapsül denedikten sonra daha önce yaptığım V60 ve sonrasında da mokapot ile yaptığım kahveler çok daha iyiydi. Evdekiler için de sabah otomatik kahve yapan philipsin uygun fiyatlı filtre kahve makinesinden aldım. Otomatik kullanmadım. Philips bence eskidi daha yeni cihazlar üretmeli. Ancak o cihazlarda da sıcaklık sıkıntıları oluyormuş diye duydum. İlk başta aklımda otomatik makineler vardı. Sonradan vazgeçtim. Kahve mevzusunu kendi açımdan kapattım. Daha da uğraşmam :)

Kapsül kahveler sağlık açısından sakıncalı olduğu için almadım ama Nespresso'lar çok güzel.

Kesinlikle Delonghi öneririm.

Evet bende de soru işareti vardı ama sonra biraz düşündüm. Kendi değirmeni olan çekirdek kahve koyulan makinelerde küf olur mantar olur temizlenmediği taktirde. Bir de pratiklik açısından kapsülleri tercih ettim. Biraz da araştırdım Nespresso için tekrar kullanılabilir demir kapsüller var için toz halinde espresso kahveyi koyup sıkıştırıp makinelerde kullanabiliyorsun. Şimdilik makinelerden memnunum. Eğer kapsüllere RAM bellekler gibi zam gelmezse bir sıkıntı yok gibi. :D

Ben de kasım indirimlerinden aldım. 50 kapsül, termos hediye ettiler. 3 siparişte de indirim kodu verdiler. Makinalarını delonghi yapıyor zaten ayrıca temizleme yağlama cart curt gerektirmiyor. Otomatik süt temizleme modu da var. Ben de çok memnunum. MediaMarkt'tan garantiyi de 5 yıla çıkardım ne olur ne olmaz.

Önceden 100dü kapsül hediyesi 50'ye düşürdüler ama olsun Philips gibi temizliği uğraştırmıyor en azından pratik.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı