En iyi otomatik kahve makineleri

Yakın bir zamanda mı ne zaman?

30 Kasım'da aldım 17 bindi ZIP ile 20 ödeyeceğim ama 6 ayda elden taksit gibi düşün. Mantıklı bir seçim bence. Basınç olarak da diğerlerinden daha kuvvetli makine şimdi normal fiyatı 20k oldu.

Nespresso F541 kullanıyorum. Çekirdekle değil de kapsülle çalışması kolay temizlik sağlıyor. Alacak olanlara öneririm.
kapsülü nereden alıyorsunuz acaba?

baktım da bayağı pahalı geldi.
starbucks vs ile karşılaştırınca yine ucuza geliyor ama yine de daha ucuza almanın bir yolu var mı diye sormak istedim.

Kapsülü nereden alıyorsunuz acaba?

Baktım da bayağı pahalı geldi.
Starbucks vs ile karşılaştırınca yine ucuza geliyor ama yine de daha ucuza almanın bir yolu var mı diye sormak istedim.

Kapsül Nespresso sitesinde mağazasında farklı markaların kapsülleride var örneğin Starbucks jacobs vb dediğim gibi kasım'da çok düşmüştü satıcıda hepsiburadaydı şu an fırladı fiyatı.

kapsülü nereden alıyorsunuz acaba?

baktım da bayağı pahalı geldi.
starbucks vs ile karşılaştırınca yine ucuza geliyor ama yine de daha ucuza almanın bir yolu var mı diye sormak istedim.
Mediamarkt indirimde hala.

Kapsül Nespresso sitesinde mağazasında farklı markaların kapsülleride var örneğin Starbucks jacobs vb dediğim gibi kasım'da çok düşmüştü satıcıda hepsiburadaydı şu an fırladı fiyatı.

MediaMarkt indirimde hala.

Oha şimdi gördüm Black Friday'den bile daha düşüğe inmiş dolandırıldık. :D Kapsülleri istersen nespressodan al istersen nespresso uyumlulardan al. Ya da metal kapsüllerden alıp içini kendin doldur ve metali kendin tekrar kullan.

Mediamarkt indirimde hala.
Teşekkürler. Hemen alamam da, takipteyim.

Oha şimdi gördüm Black Friday'den bile daha düşüğe inmiş dolandırıldık. :D kapsülleri istersen Nespresso'dan al istersen Nespresso uyumlulardan al. Ya da metal kapsüllerden alıp içini kendin doldur ve metali kendin tekrar kullan.

Son zamanları MediaMarkt'te güncelleyecek fiyatı 😅

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı