Kesinlikle temizlik konusunda çok pratik cihazlar.Önceden 100dü kapsül hediyesi 50'ye düşürdüler ama olsun Philips gibi temizliği uğraştırmıyor en azından pratik.
Kesinlikle temizlik konusunda çok pratik cihazlar.Önceden 100dü kapsül hediyesi 50'ye düşürdüler ama olsun Philips gibi temizliği uğraştırmıyor en azından pratik.
17 bine aldım MediaMarkt'tan bir de ZIP kredisi ile ödemesi kolaylaştı.
Yakın bir zamanda mı ne zaman?
Yakın bir zamanda mı ne zaman?
kapsülü nereden alıyorsunuz acaba?Nespresso F541 kullanıyorum. Çekirdekle değil de kapsülle çalışması kolay temizlik sağlıyor. Alacak olanlara öneririm.
Kapsülü nereden alıyorsunuz acaba?
Baktım da bayağı pahalı geldi.
Starbucks vs ile karşılaştırınca yine ucuza geliyor ama yine de daha ucuza almanın bir yolu var mı diye sormak istedim.
kapsülü nereden alıyorsunuz acaba?
baktım da bayağı pahalı geldi.
starbucks vs ile karşılaştırınca yine ucuza geliyor ama yine de daha ucuza almanın bir yolu var mı diye sormak istedim.
Kapsül Nespresso sitesinde mağazasında farklı markaların kapsülleride var örneğin Starbucks jacobs vb dediğim gibi kasım'da çok düşmüştü satıcıda hepsiburadaydı şu an fırladı fiyatı.
MediaMarkt indirimde hala.![]()
NESPRESSO Gran Lattissima F541 Beyaz Süt Çözümlü Kahve Makinesi Fiyat & Özellik | MediaMarkt
NESPRESSO Gran Lattissima F541 Beyaz Süt Çözümlü Kahve Makinesi fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazawww.mediamarkt.com.tr
Teşekkürler. Hemen alamam da, takipteyim.Kapsül Nespresso sitesinde mağazasında farklı markaların kapsülleride var örneğin Starbucks jacobs vb dediğim gibi kasım'da çok düşmüştü satıcıda hepsiburadaydı şu an fırladı fiyatı.
Mediamarkt indirimde hala.![]()
NESPRESSO Gran Lattissima F541 Beyaz Süt Çözümlü Kahve Makinesi Fiyat & Özellik | MediaMarkt
NESPRESSO Gran Lattissima F541 Beyaz Süt Çözümlü Kahve Makinesi fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazawww.mediamarkt.com.tr
Oha şimdi gördüm Black Friday'den bile daha düşüğe inmiş dolandırıldık.kapsülleri istersen Nespresso'dan al istersen Nespresso uyumlulardan al. Ya da metal kapsüllerden alıp içini kendin doldur ve metali kendin tekrar kullan.
Son zamanları MediaMarkt'te güncelleyecek fiyatı![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.