En iyi pil ömrü için dizüstü nasıl şarj edilmeli?

Benim taktik, şarj Full olunca çıkarıyorum. Windows şarj arz diye uyarı verdiği zaman takıyorum. Çok uzun süre pilden böyle verim alabildim.

Sizin mantıkda sağlam. Ama bende şöyle bir olay var ben bu sene evde üniversiteye hazırlanıyorum o ara gün içinde hep laptopta videolarda falan haşır neşir olacağım. Pilde kullandığımda performansda düşüş oluyor ve çoklu sayfa açtığımda veya hızlı işlem yapmak istediğimde hafif takılmalar yaşayabiliyorum. Her gün doldur boşalt kullanımda da pil döngüye gireceğinden ömrü hızla azalacak bu yüzden bende en doğru şekilde koruma sağlamak istiyorum.

Sizin mantıkda sağlam. Ama bende şöyle bir olay var ben bu sene evde üniversiteye hazırlanıyorum o ara gün içinde hep laptopta videolarda falan haşır neşir olacağım. Pilde kullandığımda performansda düşüş oluyor ve çoklu sayfa açtığımda veya hızlı işlem yapmak istediğimde hafif takılmalar yaşayabiliyorum. Her gün doldur boşalt kullanımda da pil döngüye gireceğinden ömrü hızla azalacak bu yüzden bende en doğru şekilde koruma sağlamak istiyorum.
Onun çözümü şu dostum. Pil ayarlarına giriyorsun. İşlemci gücünü en düşük ve en yüksekte yüzde 100 yapacaksın.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı