dixtuel Hectopat Katılım 6 Şubat 2023 Mesajlar 1.736 Çözümler 8 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 16 Şubat 2025 #1 Merhaba. 100Mbps fiber internetim var. Güncel olarak Steam Link kullanıyorum. Fakat son zamanlarda çok fazla alternatif görmeye başladım. Bildiğiniz diğer iyi remote play uygulamaları neler ve hangisini önerirsiniz?
Merhaba. 100Mbps fiber internetim var. Güncel olarak Steam Link kullanıyorum. Fakat son zamanlarda çok fazla alternatif görmeye başladım. Bildiğiniz diğer iyi remote play uygulamaları neler ve hangisini önerirsiniz?
BayGlitch Hectopat Katılım 26 Haziran 2022 Mesajlar 1.172 Makaleler 4 Çözümler 19 Yer Ontario, Kanada Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 3600 3.6 GHz RTX 2060 6 GB VRAM Corsair Vengeance 8x2 3000 MHz DDR4 Kingston A400 512 GB Kingston Fury Renegade 1 TB Heatsink Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2025 #2 Steam Link halihazırda en stabili olacaktır. Kontroller desteklediği oyunla beraber hazır olarak geliyor ayrıca.
Steam Link halihazırda en stabili olacaktır. Kontroller desteklediği oyunla beraber hazır olarak geliyor ayrıca.
dixtuel Hectopat Katılım 6 Şubat 2023 Mesajlar 1.736 Çözümler 8 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 16 Şubat 2025 #3 BayGlitch dedi: Steam Link halihazırda en stabili olacaktır. Kontroller desteklediği oyunla beraber hazır olarak geliyor ayrıca. Genişletmek için tıkla... Razer remote play çok önerilmiş bir de hocam onu da deneyeceğim şimdi.
BayGlitch dedi: Steam Link halihazırda en stabili olacaktır. Kontroller desteklediği oyunla beraber hazır olarak geliyor ayrıca. Genişletmek için tıkla... Razer remote play çok önerilmiş bir de hocam onu da deneyeceğim şimdi.