En iyi Royal Kludge klavye hangisidir?

Bedirhn93

Decipat
Daha fazla  
Sinerji bilgisayarda Royal Kludge modelleri indirime girmiş sizce hangi modeli daha iyidir? Boyut olarak %75 veya %60 civarı iyi olur switch fark etmez ama tok sesli bir switch olursa daha iyi olur. Bütçe 1500 civarı çok az artar.
@belirsizz

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence de hocam connect Game garanti işleriyle de uğraşmam.
Sinerji'nin de garanti işleri kötü olsa da Connect Game'den daha iyidir en azından. Bu arada garantilik bir işiniz olacağını sanmam.

Aslında şu an kullandığım E-Yooso Z11'den memnundum ama bir tane LED'i daha kısık yanmaya başladı çok gözüme çarpıp rahatsız etmeye başladı bunun hakkında bir şey biliyor musunuz hocam peki klavyeyi sıfırladım parlaklıklarıyla oynadım düzelmedi.

Aslında şu an kullandığım E-Yooso Z11'den memnundum ama bir tane LED'i daha kısık yanmaya başladı çok gözüme çarpıp rahatsız etmeye başladı bunun hakkında bir şey biliyor musunuz hocam peki klavyeyi sıfırladım parlaklıklarıyla oynadım düzelmedi.
Hiçbir fikrim yok hocam ya Z11 bende de var ama bir sorunla karşılaşmadım. F tuşları olmaması insanı zorluyor hiç alışamayacağım sanırım %60 klavyelere. Fotoğrafını atma şansınız var mı merak ettim de.

Hiçbir fikrim yok hocam ya Z11 bende de var ama bir sorunla karşılaşmadım. F tuşları olmaması insanı zorluyor hiç alışamayacağım sanırım %60 klavyelere. Fotoğrafını atma şansınız var mı merak ettim de.

Fotoğrafını çektim ama hiç anlaşılmıyor hocam keycapsi çıkarıp baktığımda LED titreyerek yanıyordu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı