En iyi RTX2080 Super hangisidir?

yasNbae

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
odtü fizik öğrencisi
Arkaadaşlar hangi RTX 2080 Super kartı performans olarak daha üstün? Aklımda ASUS Dual RTX 2080 Super Evo var öyle RGB takıntım var ama RGB için 1K fazla veremem.
Hangisinin almalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
ASUS Dual önermem. ROG STRIX modeli veya MSI Gaming Trio modeli öneririm. Sonuçta pahalı kart 2080 Super.

Niye önermiyorsunuz? Isınma sorunu falan mı var performans olarak baktığım da neredeyse aynılar.
MSI soğutma konusunda kendini en fazla kanıtlamış firmadır. ASUS kartlarda çok iyi fakat bana göre MSI bir tık daha önde gibi gibi.

MSI Gaming 2080 Super almak daha mı mantıklı yani arada ki farka değer mi?

Kasanızda yer varsa bu model EVGA RTX 2080 super XC hybrid gaming yada EVGA RTX 2080 super FTW3 ultra tercih edebilirsiniz. Kasada yer olsa ce maddi imkanım olsa sıvı soğutmalı olanı alırdım. En zor oyunlarda, benchmarklarda 30 35 derecelik ortamda tam yükte 50 derece üzerine çıkmaz.

Kasanızda yer varsa bu model EVGA RTX 2080 Super XC hybrid Gaming ya da EVGA RTX 2080 Super FTW3 Ultra tercih edebilirsiniz. Kasada yer olsa ce maddi imkanım olsa sıvı soğutmalı olanı alırdım. En zor oyunlarda, Benchmark'larda 30 35 derecelik ortamda tam yükte 50 derece üzerine çıkmaz.

Hybird ne öyle ya :D Türkiye'de bulabilirsem MSI Gaming X Trio modeli yerine alabilirim teşekkürler TR linki var mı acaba?
Evet çünkü önerdiklerimin soğutmaları daha iyi.

Teşekkürler. Son sorum daha var, Gaming ile Gaming X arasında ki değere değer mi herhalde sadece 40 50 frekans daha fazla arada ki farka değer mi? 100DE100 MSI Gaming'den alacağım fakat X mi yoksa normal mi?

Son düzenleme:
Hybird ne öyle ya :D Türkiye'de bulabilirsem MSI Gaming X Trio modeli yerine alabilirim teşekkürler TR linki var mı acaba?

Teşekkürler. Son sorum daha var, Gaming ile Gaming X arasında ki değere değer mi herhalde sadece 40 50 frekans daha fazla arada ki farka değer mi? 100DE100 MSI Gaming'den alacağım fakat X mi yoksa normal mi?
Bayağı tuzlu😁

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı