En iyi sıvı soğutucu hangisidir?

Neredeyse tüm günüm oyun oynayarak geçiyor ve ileride işlemciyi yükselteceğim için kaliteli bir şey almayı düşünmüştüm yorumlarınız için teşekkür ederim SilverStone PF360 veya Arctic Liquid Freezer II 360 alacağım.
Boru değil 360mm soğutucu. Her türlü işlemciyi soğutabilir.
 
Asus noctua nın fanlarını kullanıyor soğutma performansı iyi ama markadan dolayı biraz tuzlu oled ekran olmasıda fiyatının yüksek olmasının başka bir nedeni, sana 3 marka önereceğim sırasıyla bu soğucutular testlerde çok iyi.
1.Nzxt kraken z73 360mm (pompada işlemci sıcaklığını gösteren ekran var ama Türkiye'de stoklarda yok yurtdışından getirtebilir misin bilemem)
2.Thermaltake water 3.0 argb 360mm (testlerde çok iyi performans sergilemiş bu soğutucu)
3.Cooler master masterliquid ml360r argb 360mm ( testleri çok iyi ve yerli yabancı çoğu sitede tavsiye edilen önerilen bir soğutucu)
Bende sizin gibi baya araştirma yaptım sistemimi daha toplamadım toplayacağım zaman büyük ihtimalle üçünden birini seçeceğim.
 
ASUS Noctua'nın fanlarını kullanıyor soğutma performansı iyi ama markadan dolayı biraz tuzlu OLED ekran olmasıda fiyatının yüksek olmasının başka bir nedeni, sana 3 marka önereceğim sırasıyla bu soğucutular testlerde çok iyi.
1.NZXT Kraken Z73 360mm (pompada işlemci sıcaklığını gösteren ekran var ama Türkiye'de stoklarda yok yurtdışından getirtebilir misin bilemem)
2.Thermaltake water 3.0 ARGB 360mm (testlerde çok iyi performans sergilemiş bu soğutucu)
3.Cooler Master Masterliquid ML360r ARGB 360mm ( testleri çok iyi ve yerli yabancı çoğu sitede tavsiye edilen önerilen bir soğutucu)
Bende sizin gibi bayağı araştirma yaptım sistemimi daha toplamadım toplayacağım zaman büyük ihtimalle üçünden birini seçeceğim.

Şu an Arctic Liquid Freezer II-360 bu ürüne karar kılmış bulunmaktayım araştırmalarıma göre genel olarak en iyi sıvı soğutucu.
 
Thermaltake view 51.
Liquid Freezer serisinin radyatör ve fanla birlikte kalınlığı 6,3cm, normal bir sıvı soğutmanın kalınlığı 5,2cm oluyor. Her kasaya Liquid Freezer sığmayabiliyor, kasa elindeyse ölçmeden karar kılma.
 
Liquid Freezer serisinin radyatör ve fanla birlikte kalınlığı 6, 3cm, normal bir sıvı soğutmanın kalınlığı 5, 2cm oluyor. Her kasaya Liquid Freezer sığmayabiliyor, kasa elindeyse ölçmeden karar kılma.

Amazon üzerinden ürünü alan kişilere bakmıştım aynı kasa ile kullanan kişiler var sorun çıkarmamış.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı