En iyi sürücü güncelleme programı hangisidir?

3. parti yazılım kullanmak yerine zamanınızız harcayıp doğru sürücüyü ve güncel sürücüyü kurup hem fazladan performansın tadına bakın hem de tecrübe edinin. 3. parti yazılımlar kafa ağrıtır.

Ekran kartı için:




BIOS için:


Çipset ve diğer aygıtlar için:

 
@Kalim_x Farkındayız zaten. Yapabileceğimiz bir şey yok, ek olarak Linux'ta da sürücü kuruyorsan şak diye sürücü kurulu gelmiyor.

macOS'te zaten belli donanımlarda çalıştığından içinde sürücüler enjekte geliyor.

Microsoft'un hatası değil.

İyi günler. Driver Booster ile iyi şanslar.
 
@Kalim_x

Microsoft yatıyor değil, sürücülerin bulunduğu Microsoft Update kataloğu var zaten.

Rehber de isterseniz:

Tek yapmanız gereken, Windows'un size verdiği donanım kimliği ile Microsoft'un kataloğunda arama yapmak.
 
Konu açabilirsiniz ? Çok fazla bilgili ve deneyimli kişi var, yardım edeceklerdir.
Windows 10 tüm driverları görürse konu açacağım zaten. Ama görmüyor. Ben bu zamana kadar 1 tane eksik gördüğünü farkettim. Kim bilir belki bilmediğim kaç tane eksk driver var da görmüyor.
 
IObit Driver Booster kullanıyorum ama sonradan öğrendim ki bazı driverları görmüyormuş. Windows Update zaten hiçbir driverı düzgün kurmuyor. Driver Solution Pack ile tanıştım, mükemmel bir program, sistemimdeki tüm eksik driverları gördü ama virüslüymüş. Sizin en iyi, ücretsiz ve Driver Solution Pack alternatifi virüssüz bir driver güncelleme programı tavsiyeniz var mıdır?

NOT: Driver güncelleme programlarına karşı olup da elle güncellemeyi veya Windows Update'i tavsiye edecek olanlar lütfen yorum yazmasınlar. Elle güncellemek mantıksızdır. Aygıt sürücüsünden tek tek neden kontrol edeyim ki? Aşırı yorucu bir iş. Bu işin işletim sistemi tarafından otomatik halledilmesi gerekliydi. Sene olmuş 2020. Tek tek güncelleme döneminin çoktan sona ermesi gerekliydi. Windows Update bu tek tek güncelleme sorununu çözecek sanmıştım ama kurduğu driverlar eksik ve eski. Lütfen bu konuda fazla ısrarcı olmayınız. Driver güncelleme konusunda işletim sisteminizin otomatik bu işi yapmasını isteyenler gitsin macOS veya Linux kullansın. Bu işletim sistemleri kendileri driver yükleme işini mükemmel yapıyor ama Windows bu işi halledemiyor. Windows kullanırken maalesef 3. parti programlara muhtacız. Ha, benim bilmediğim, 3. parti programlara muhtac bırakmayacak daha kolay yöntem önerisi olanlar yazabilirler fakat bana elle tek tek güncellemeyi veya Windows Update üzerinden güncellemeyi önermeyiniz.
Sürekli Driver Booster Pro kullandım. Hiçbir zararını görmedim. Aksine yararı vardı. Neden bu tür programlara karşı ön yargılısınız?
 
Windows 10 tüm driverları görürse konu açacağım zaten. Ama görmüyor. Ben bu zamana kadar 1 tane eksik gördüğünü farkettim. Kim bilir belki bilmediğim kaç tane eksk driver var da görmüyor.
Aygıt Yöneticisine girip sadece fotoğraf atın, neleri güncellemeye çalıştığınıza bakalım.
 
IMG_20200921_131319.jpg
 

Geri
Yukarı