En iyi TV box hangisi?

4K olmayan bir televizyonun varsa stick otomatik olarak televizyonunun çözünürlüğünde görüntü veriyor. 1080p ise 1080, 720 ise 720. 4K ibaresi maksimum 4K çözünürlüğü desteklediğini belirtiyor. 8K televizyonun da olsa 4K görüntü alırsın. Uzun lafın kısası 4K değilse de kullanırsın ama televizyonun neyi destekliyorsa onu alırsın. Diğer soruna gelecek olursak bu marka modele bağlı olacak bir şey 2.el Samsung da çok iyi olabilir 11k sıfır televizyon da. Marka model verirsen daha iyi yardımcı olabilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
4K olmayan bir televizyonun varsa stick otomatik olarak televizyonunun çözünürlüğünde görüntü veriyor. 1080p ise 1080, 720 ise 720. 4K ibaresi maksimum 4K çözünürlüğü desteklediğini belirtiyor. 8K televizyonun da olsa 4K görüntü alırsın. Uzun lafın kısası 4K değilse de kullanırsın ama televizyonun neyi destekliyorsa onu alırsın. Diğer soruna gelecek olursak bu marka modele bağlı olacak bir şey 2.el Samsung da çok iyi olabilir 11k sıfır televizyon da. Marka model verirsen daha iyi yardımcı olabilirim.

Hocam 2. el televizyonlar ucuz olanlar internetsiz.
Mesela:
Arçelik televizyon ilan no: 1079872439.
https://www.sahibinden.com/ilan/iki...elevizyon-arcelik-televizyon-1079872439/detay
Bununla bir adet Stick mi mantıklı?
Ya da: Regal 55R754U 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV Fiyatı - Trendyol
Bunlar mı mantıklı?

Sen olayı yanlış anladın sanırım dostum. Stick ya da alacağın herhangi bir box televizyonunu akıllı TV'ye çevirir. Video&film internet bağlantısını stick ile yapacaksın. Yani sana herhangi bir özelliği olmayan görüntü kalitesi iyi olan bir televizyon ile stick yeterli olacaktır. Attığın AwoX ve Next marka cihaz zaten Smart ibaresinden görebileceğin üzere kendi işletim sistemleri gömülü halde geliyor yani zaten cihaz akıllı, Stick ya da box gerekmez. Bana sorarsan AwoX ve Next marka cihaz almam görüntü kalitesinden dolayı Smart TV alacaksan Samsung, LG markalarına yönel bütçem yok dersen de Vestel gibi markalara yönelebilirsin.

Sen olayı yanlış anladın sanırım dostum. Stick ya da alacağın herhangi bir box televizyonunu akıllı TV'ye çevirir. Video&film internet bağlantısını stick ile yapacaksın. Yani sana herhangi bir özelliği olmayan görüntü kalitesi iyi olan bir televizyon ile stick yeterli olacaktır. Attığın AwoX ve Next marka cihaz zaten Smart ibaresinden görebileceğin üzere kendi işletim sistemleri gömülü halde geliyor yani zaten cihaz akıllı, stick ya da box gerekmez. Bana sorarsan AwoX ve Next marka cihaz almam görüntü kalitesinden dolayı Smart TV alacaksan Samsung, LG markalarına yönel bütçem yok dersen de Vestel gibi markalara yönelebilirsin.

Biliyorum Smart olduklarını dedim ki bunlar daha mı mantıklı Stick ile TV almak yerine dedim.

Biliyorum Smart olduklarını dedim ki bunlar daha mı mantıklı Stick ile TV almak yerine dedim.
İkisinde de aynı şeyleri yapabileceksin ancak smart olanlar daha yeni teknoloji olduğu için daha güncel panele ve daha iyi görüntüye sahip olacaktır. Bana sorarsan bundan daha ucuza 4k küçük bir ekran ile bir stick çok daha iyi olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı