Efee11 Decapat Katılım 7 Ocak 2023 Mesajlar 155 26 Mart 2023 #11 Şu an Edge'den yazıyorum guzel gibi teşekkürler. Bir de bu Edge neden Yandex kullanıyor? Yandex dışında bir şeye ayarlıyamıyor muyum?
Şu an Edge'den yazıyorum guzel gibi teşekkürler. Bir de bu Edge neden Yandex kullanıyor? Yandex dışında bir şeye ayarlıyamıyor muyum?
Deniz24386 Kilopat Katılım 25 Aralık 2022 Mesajlar 2.629 Çözümler 109 26 Mart 2023 #12 Efee11 dedi: Bir de bu Edge neden Yandex kullanıyor? Yandex dışında bir şeye ayarlıyamıyor muyum? Genişletmek için tıkla... Ayarlardan değiştirebilirsiniz.
Efee11 dedi: Bir de bu Edge neden Yandex kullanıyor? Yandex dışında bir şeye ayarlıyamıyor muyum? Genişletmek için tıkla... Ayarlardan değiştirebilirsiniz.
Herixa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ekim 2019 Mesajlar 4.649 Çözümler 24 26 Mart 2023 #13 Edge. Yaklaşık 1.5 yıldır kullanıyorum mükemmel bir şey. Hem hızlı hem konforlu hem sade... 361229 dedi: @Abdullah_AKD Dostum Edge yazmaları cidden komiğine gitmiş sanırım. Sence hangisi en hafif ve iyisi peki? Genişletmek için tıkla... @Abdullah_AKD cevabını bekliyoruz.
Edge. Yaklaşık 1.5 yıldır kullanıyorum mükemmel bir şey. Hem hızlı hem konforlu hem sade... 361229 dedi: @Abdullah_AKD Dostum Edge yazmaları cidden komiğine gitmiş sanırım. Sence hangisi en hafif ve iyisi peki? Genişletmek için tıkla... @Abdullah_AKD cevabını bekliyoruz.
Peganeo Kilopat Katılım 30 Aralık 2019 Mesajlar 923 Çözümler 17 Yer Malatya Daha fazla Sistem Özellikleri R7 5700X3D, Sapphire Pulse RX 9070XT Cinsiyet Erkek 26 Mart 2023 #14 Eski bilgisayarım da ve modern bilgisayarım da Edge kullanıyorum. Stabil ve sistemi çok tüketmiyor. Kullanmanızı tavsiye ederim.
Eski bilgisayarım da ve modern bilgisayarım da Edge kullanıyorum. Stabil ve sistemi çok tüketmiyor. Kullanmanızı tavsiye ederim.
Ardarin Hectopat Katılım 26 Mart 2021 Mesajlar 86 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2023 #15 En hızlı tarayıcı güncel verilerle Google Chrome'dur. Fakat yapılan testlerde Edge ile arasındaki farkın önemsenmeyecek kadar az olduğu görülüyor. Bahsettiğim teslerin sonuçlarına bu siteden bakabilirsiniz: 4 Fastest Browsers For Windows 10 (with Speed Tests) - Pttrns Zaten Edge ile Chrome aynı altyapıyı (Chromium) ve aynı tarayıcı motorunu (Blink) kullanıyor o yüzden birbirlerine yakın olmaları normal.
En hızlı tarayıcı güncel verilerle Google Chrome'dur. Fakat yapılan testlerde Edge ile arasındaki farkın önemsenmeyecek kadar az olduğu görülüyor. Bahsettiğim teslerin sonuçlarına bu siteden bakabilirsiniz: 4 Fastest Browsers For Windows 10 (with Speed Tests) - Pttrns Zaten Edge ile Chrome aynı altyapıyı (Chromium) ve aynı tarayıcı motorunu (Blink) kullanıyor o yüzden birbirlerine yakın olmaları normal.
N nexpugnable Centipat Katılım 5 Mart 2023 Mesajlar 3.610 Çözümler 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2023 #16 Ungoogled Chromium. GitHub - ungoogled-software/ungoogled-chromium: Google Chromium, sans integration with Google Google Chromium, sans integration with Google. Contribute to ungoogled-software/ungoogled-chromium development by creating an account on GitHub. github.com
Ungoogled Chromium. GitHub - ungoogled-software/ungoogled-chromium: Google Chromium, sans integration with Google Google Chromium, sans integration with Google. Contribute to ungoogled-software/ungoogled-chromium development by creating an account on GitHub. github.com
6 636037 Hectopat Katılım 7 Mart 2023 Mesajlar 1.329 Çözümler 13 27 Mart 2023 #17 Efee11 dedi: Ben uzun zamandır Opera GX kullanıcısıyım fakat Opera GX kapattığımda performans artıyor bilgisayarı yiyor gibi geliyor. Bana hafif ve güvenlikli bir tarayıcı onerisi lazım. Genişletmek için tıkla... 160 MB RAM kullanımı, gizlilik sıkıntısı yok, gereksiz tüm Google trackerlarından arındırılmış ungoogled Chromium.
Efee11 dedi: Ben uzun zamandır Opera GX kullanıcısıyım fakat Opera GX kapattığımda performans artıyor bilgisayarı yiyor gibi geliyor. Bana hafif ve güvenlikli bir tarayıcı onerisi lazım. Genişletmek için tıkla... 160 MB RAM kullanımı, gizlilik sıkıntısı yok, gereksiz tüm Google trackerlarından arındırılmış ungoogled Chromium.