En iyi ve ucuz ses yalıtımını nasıl yapabilirim ?

mustafa43

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar benim kendime ait bir odam olmadığından 16 metrekare olan bir odanın 4-5 metrekaresine küçük bir oda yapacağım. Dışarıdakilerin sesinin bana gelmemesi ve benim sesimin onlara gitmemesi için ses yalıtımı yapacağım, önerilerinizi bekliyorum.

Isolgomma Mustwall M10 Duvar Ses Bariyeri

Yalnız dediğiniz şeyi tam olarak anlayamadım, 16 metre kare olan yerin 4-5 metre karesine oda yapınca sizin bir odanız oluyor. Kapı ve pencere sorununu çözemediğin sürece yaptığın ses yalıtımı ''en iyi'' olmayacaktır. Duvarlarınız izo tuğla mı ? İçinde köpük varsa bi nebze iyi bir şey senin için.

Bildiğin tahtadan düşünüyordum. 4-5 metrekarelik oda, 16 metrekarelik odanın köşesinde olacağından 2 cephesi tuğlalı duvar 2 cephesi tahtadan olacak.

Adsız.png

Senin odayı yaratacak o iki duvarı alçıpan yap, ses yalıtım bandı ile birlikte ama. İnce işlerde teknik detaydan çok anlamam şantiye tecrübem o kadar yok. O yüzden 40-45 desibellik performans ile senin çıkaracağın sese ne kadar dayanır ya da fazla mı gelir bilemiyorum, ses sitemin ney ?

Ses sistemi 1+1 vestel marka ama çoğunlukla kulaklık kullanıyorum skype konuşmalarım dışarıdan duyulmasın yeter.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı