En kötü ekran kartları nedir?

Hocam laptop alacaksanız işlemciye gömülü daha iyi ekran kartlı daha ucuza laptoplar var. İçinde 3050 olan laptoplar gereksiz pahalı ve performans açısından kötü.
Laptop'lar için Yanlış bir yorum 3050 ve 3050 Tİ ekran kartları uygun fiyatlı ve güçlü ekran kartları Mobil için ben şuan bir sıkıntısını görmedim Birçok oyunda da Sorunsuz şekilde Ultra ve High'ı gördüm. Açıkçası Ben memnunum ama Masaüstü için haklısınız RX6600 gibi tercihler daha iyi...
Uygun 3050 Tİ:
Uygun 3050:
En uygun 1650:
1650'nin çok Ufak üstünde 1650'ye göre çok daha iyi bir laptop alabilirsin neredeyse 2 Katı FPS alabiliyor hemde uygun Fiyatlı...

Son düzenleme:

Ben de kullandım HD5450, RX 590, RX 6600 hiçbir sıkıntı yaşamadım veya NVIDIA tarafında da GT 630, GTX 1050 Ti, onlarda da bir sorun yaşamadım yıllar boyu gelen saçma bir şey AMD ısınıyor sürekli WattMan alıyorum vs. Tamam sürücülerine lafım yok evet NVIDIA bu işte daha iyi ama günümüz şartlarında maalesef AMD daha FP. NVIDIA kullanıcılarını düşünseydi zaten fiyatlandırmayı daha iyi yapardı diye düşünüyorum.

Hocam çok yüksek grafik istesen zaten RTX alırsın. GTX 1650 gayet iyi her şeyi kaldırır laptop ta bile. Size katılmıyorum.

Yanlış yazmışım GTX 1630 yazacağıma GTX1650 yazmışım kendim de GTX1650 kullanıyorum hocam.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…