rohatbaba123 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 6.524 Çözümler 8 9 Ocak 2021 #61 For East Troop dedi: Trust mouse alın arkadaşlar Steel falan hikaye. Genişletmek için tıkla... Trust iyi zaten. Hem o SteelSeries, Steel değil.
For East Troop dedi: Trust mouse alın arkadaşlar Steel falan hikaye. Genişletmek için tıkla... Trust iyi zaten. Hem o SteelSeries, Steel değil.
For East Troop Hectopat Katılım 17 Aralık 2020 Mesajlar 1.293 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Kayseri 9 Ocak 2021 #62 rohatbaba123 dedi: Trust iyi zaten. Hem o SteelSeries, Steel değil. Genişletmek için tıkla... Trust iyi mi? MediaMarkt'dan almıştım mouse 1-2 gün çalıştı, sonra bozuldu. SteelSeries'i kısalttım, dayı ağzından söyler gibi
rohatbaba123 dedi: Trust iyi zaten. Hem o SteelSeries, Steel değil. Genişletmek için tıkla... Trust iyi mi? MediaMarkt'dan almıştım mouse 1-2 gün çalıştı, sonra bozuldu. SteelSeries'i kısalttım, dayı ağzından söyler gibi
rohatbaba123 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 6.524 Çözümler 8 9 Ocak 2021 #63 For East Troop dedi: Trust iyi mi? Genişletmek için tıkla... Tabii ki iyi. Ama markaya değil, ürüne bakmak lazım. SteelSeries'in de her ürünü iyi değil.
For East Troop dedi: Trust iyi mi? Genişletmek için tıkla... Tabii ki iyi. Ama markaya değil, ürüne bakmak lazım. SteelSeries'in de her ürünü iyi değil.
cinar_yasar Femtopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 24 9 Ocak 2021 #64 For East Troop dedi: Trust iyi mi? MediaMarkt'dan almıştım mouse 1-2 gün çalıştı, sonra bozuldu. SteelSeries'i kısalttım, dayı ağzından söyler gibi Genişletmek için tıkla... Trust markasının da güzel mouseleri var. Ürünü markasına göre değil, modeline göre yargılayınız lütfen.
For East Troop dedi: Trust iyi mi? MediaMarkt'dan almıştım mouse 1-2 gün çalıştı, sonra bozuldu. SteelSeries'i kısalttım, dayı ağzından söyler gibi Genişletmek için tıkla... Trust markasının da güzel mouseleri var. Ürünü markasına göre değil, modeline göre yargılayınız lütfen.
For East Troop Hectopat Katılım 17 Aralık 2020 Mesajlar 1.293 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Kayseri 9 Ocak 2021 #65 rohatbaba123 dedi: Tabii ki iyi. Ama markaya değil, ürüne bakmak lazım. SteelSeries'in de her ürünü iyi değil. Genişletmek için tıkla... SteelSeries'i sadece örnek verdim. Neyse fazla takılmayalım.
rohatbaba123 dedi: Tabii ki iyi. Ama markaya değil, ürüne bakmak lazım. SteelSeries'in de her ürünü iyi değil. Genişletmek için tıkla... SteelSeries'i sadece örnek verdim. Neyse fazla takılmayalım.
Hikmet Benol Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Nisan 2019 Mesajlar 3.170 Makaleler 2 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Diğer 9 Ocak 2021 #66 For East Troop dedi: Trust mouse alın arkadaşlar Steel felan hikaye. Genişletmek için tıkla... SS mouse alamayınca kötülemeyin. SS üstüne piyasanın en iyi mouse üreticisi.
For East Troop dedi: Trust mouse alın arkadaşlar Steel felan hikaye. Genişletmek için tıkla... SS mouse alamayınca kötülemeyin. SS üstüne piyasanın en iyi mouse üreticisi.
3 371129 Hectopat Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 3.799 Makaleler 9 Çözümler 12 9 Ocak 2021 #67 Hocam konudan bağımsız. Konu başlığı moderatör düzeltmeden önce " en koetue markalari oenerin " miydi?
Hocam konudan bağımsız. Konu başlığı moderatör düzeltmeden önce " en koetue markalari oenerin " miydi?
VuruldunCikk Kilopat Katılım 28 Şubat 2019 Mesajlar 339 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2021 #68 Turbox Masaüstü Bilgisayar & Desktop PC Fiyatları | En Ucuzu Akakçe En ucuz Turbox Masaüstü Bilgisayar fiyatları 2.879,33 TL'den başlayan fırsatlarla Akakçe'de! 719 farklı Turbox Masaüstü Bilgisayar seçeneğini gör, indirimleri yakala! www.akakce.com Alın size bir sürü tost makinesi.
Turbox Masaüstü Bilgisayar & Desktop PC Fiyatları | En Ucuzu Akakçe En ucuz Turbox Masaüstü Bilgisayar fiyatları 2.879,33 TL'den başlayan fırsatlarla Akakçe'de! 719 farklı Turbox Masaüstü Bilgisayar seçeneğini gör, indirimleri yakala! www.akakce.com Alın size bir sürü tost makinesi.
For East Troop Hectopat Katılım 17 Aralık 2020 Mesajlar 1.293 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Kayseri 9 Ocak 2021 #69 Hikmet Benol dedi: SS mouse alamayınca kötülemeyin. SS üstüne piyasanın en iyi mouse üreticisi. Genişletmek için tıkla... Hocam ironi yapmıştım.
Hikmet Benol dedi: SS mouse alamayınca kötülemeyin. SS üstüne piyasanın en iyi mouse üreticisi. Genişletmek için tıkla... Hocam ironi yapmıştım.
Turgineer Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Kasım 2018 Mesajlar 11.505 Makaleler 15 Çözümler 64 Yer Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri --[Ekran Kartı]: GIGABYTE Radeon RX 6600 EAGLE 8 GB --[İşlemci]: AMD Ryzen 5500 --[RAM]: GoodRam 8GB IRDM PRO 3600MHz CL18 DDR4 [2x8] --[Anakart]: GIGABYTE B450M K --[NVMe SSD] Kingston NV2 1 TB --[Monitör] Gigabyte G24F-2 --[Klavye-Mouse] Logitech MK120 --[Kulaklık] Corsair HS50 Pro _ Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Ocak 2021 #70 Preo.