Bayramda cami'de arkadaşlarım kavga etmeye başladı ama şakadan sonra cami'ye adam gelip bize küfürler yağdırıp tek dediği söz "Burası top sahası mıdır?' oldu ve hemen oradan kaçtık.
Arkadaşım sandığım birini kovalamaya başladım. O da kaçtı. Ben de gaza gelip kovaladım. 3 kere turladık mahalleyi. Sonra arkasını döndü ve yüzünü gördüm, arkadaşım olmadığını anlayınca yerin dibine girdim. Sonra da kaçtım oradan.
Küçükken annem kilotlu çorap giydirirdi. Çok üşüyordum. Okul merdiveni çıkarken pantolonun düğmesi açık kalmış. Çat diye aşsağı indi pantolon. Kilotlu çorap falan hep ortada. Allah'tan kimse yoktu etrafımda. Hemen pantolonu çekip işi hallettim.
İlk okul 1. ya da 2. sınıfta derste küçük tuvaletim gelmişti, öğretmenimden izin istemiştim ama biraz agresif davrandı. Diğerleri de gitsin o zaman, niye gidiyorsun az daha sabret diye azarlamıştı beni ben de tutamayıp salmıştım.
Bir arkadaşımın anısı umarım sorun olmaz.
Okulda kavga etmişti ve bizim çocuğu iyi dövmüşlerdi. Sonra bizim çocuğun arkasından Okul Müdürü geldi ve 'Ne oldu sana oğlum, ne yaptın!' dedi. Arkadaşım onu ben sanıp (Şakanın sırası mı lan#*!*@*!*?!*#! ) diye başlamıştı ve ben o sırada merdivenden olay yerine doğru koşuyordum.