En komik okul anılarınız

Sınıf başkanı olarak, sınıfın perdelerini asma görevi verilmişti. Tam asarken yırtılma sebebi gelmişti ve takmamıştım, sonra hoca donun yırtıldı deyince teneffüslere vs. çıkmayıp eve giderken de çantamı arkama koyup gitmiştim :D

Okulda sigara satıyorduk (illegal bir iştir kesinlikle önermiyorum). Tabi o zamanlar 9.sınıfa yeni geçmişiz arkadaşımla lavobaya sigara satmaya gittik. 12.sınıf abiler vardı hepsine birer tane sattık. Paketi çöpe attım. Abiler, yoksa sizi müdürmü gönderdi müdürün adamlarımısınız dedi. Güldük bizde sonra dışarı çıktık müdür üstümüze doğru koşuyordu. Hemen sınıfa kaçtık. Abileri sigara içerken yakaladı müdür hepsi uzaklaştırma aldı. Bende o sıra kemik gözlük kullanıyordum hafif sakalım falan vardı. Gözlüğü değiştirip sakalı kesince. Tanınmaz oldumda abiler fark etmediler.

Lise 1'e gidiyorum. Nokia 603 telefonum vardı son dersti hoca boş bıraktı bizi bende telefona p... İndiriyordum. ( umarım ceza yemem) telefon sıranın üstündeydi ve şifresi yoktu. Ekranı kaydırdığında açılıyordu ekran. Hoca telefonu eline aldı ve çok güzel telefon dedi. İyi ki açmadı ekranı falan hayatımda içe doğru sıçmak nedir onu yaşadım :D

Lise 1'e gidiyorum. Nokia 603 telefonum vardı son dersti hoca boş bıraktı bizi bende telefona p... İndiriyordum. ( umarım ceza yemem) telefon sıranın üstündeydi ve şifresi yoktu. Ekranı kaydırdığında açılıyordu ekran. Hoca telefonu eline aldı ve çok güzel telefon dedi. İyi ki açmadı ekranı falan hayatımda içe doğru sıçmak nedir onu yaşadım :D

O da bir şey mi? GTA V kayıtlarımı hoca yakalıyordu striptiz kulübündeki kayıtları yakalıyordu.
Ama dosya isimleri farklı olunca o kayıtları bulamadı.

Lise 1'deydim. Arkadaşlarla birlikte derste aramızda garip garip hikayeler yazıyorduk. Bir gün Edebiyat hocası gelip ve kağıdı eline almıştı. Hocaya yalvarmıştık okumaması için o da bakmadan yırtıp çöpe atmıştı.

Hocanın gözünün önünde sakız çiğniyordum ayağa kaldırdı daha sonra oğlum gözümün önünde çiğniyorsun dedi. Bende çiğnemeye devam ettim.(Hoca iyi ki disipline vermemişti.)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı