En memnun olduğunuz alışveriş sitesi

Hepsiburada.

Pandemi olduğu için şu an olmaz ama normalde Trump Towers'tan gönderdikleri ürünü el ile teslim alma seçeneği olsa süper olur. Tek sorunum kargonun yavaşlığı oldu. O da Black Friday için kabul edilebilir seviyedeydi.
Hepsiburada'dan ne zaman sipariş verirsem vereyim en az 5 gün paketi hazırlıyorlar. Sanki yaptıkları da iyi paketleme. Ürünüm sağlam gelirse şanslı hissediyorum. Hepsiburadayı sevemiyorum nedense.

Hepsiburada ucuz oluyor. Ama çok fazla hatalı veya hasarlı ürün kargoluyor. Bu yüzden bir şey satın alacaksam Hepsiburada'nın arayüzünden bulurum. Sonra aynı ürünü Trendyol'da ararım. Trendyol'dan alırım. Trendyol'un kargosu çok mu güzel, değil elbette. Ama Hepsiburada'dan daha iyi diyebilirim. Belki de sadece benim şansımdır.

Kargoları ve müşteri memnuniyeti sebebiyle Amazon. Müşteri memnuniyeti kısmını müşteriler suistimal edip batırmazlarsa eğer alışveriş yapmaya devam ederim.

N11, Hepsiburada, GittiGidiyor ile de şu zamana kadar pek problem yaşamadım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı