Tamam ben de biliyorum bir olmadığını fakat 20M etmez dediğin için kaldırdığı 2 kupayı da yazdım bu kariyerine etki eder adamın değerine de. Sen niye ufak bir aradaki attıkları penaltı/penaltısız gol farkını karşılaştırdım diye takıldın ki? Osimhen son 4 maçtır penaltısız gol atamıyor. Formu da çok düştü bu sıralar nesyri işine gelirsek deme sebebim Nesyri'ye bak adam o kadar gol atamıyordu bir anda atmaya başladı. 1 maçlık olur diye düşündü çoğu kişi fakat attı da attı. Zaten bu oyuncu Sevilla'da da gol atıyordu. Büyük ihtimal Fenerbahçe'de olmasa bu konu bile açılmazdı ve adamın değerini normal karşılanırdı. 20M olması az bile bu adam birkaç aya 25-26m civarına çıkar böyle oynamaya devam ederse. İstersen görüşüme katılmayabilirsin benlik sorun yok fakat fanatik demen garip oldu ben olanı söyledim. Osimhen'in formu Tottenham maçındaki gibi olsa şu an ben penaltı penaltısız gol farkını bile konuşmazdım.(çünkü bu adam penaltı dışında da gol atmaya başlardı.) Adamın son maçlarında 6 penaltısı var. Nesyri böyle bir şey yapsa Galatasaraylılar demediğini bırakmazdı. Şu konuyu atladım pozisyonlarına baktım fakat yine başarılı değil. Bu adam önceki pozisyonlara daha iyi giriyordu. Penaltı olmasa belki bu adamın gol sayısı 7 olacaktı. Penaltı da atmak öyle kolay bir şey değil. Konudan sapmadan Nesyri için öyle demen garip oldu ama kafa golü konusunda sana katıldığımı belirtiyorum ayağı çok yok ama kafa golünde istatistikleri çok fazla.
Osimhen'in son maçından görsel paylaşmak istiyorum.
Eki Görüntüle 2409712
Eki Görüntüle 2409715
Bu da nesyri Eyüpspor sonrası almak istedim çünkü form o zaman tutmaya başladı. Kafa golü 3 olup 4 tane ayak ile golü var. Bana kalırsa bu adam pivot olduğu için kafa golü denemesi normal Osimhen'de de öyle şeyler var. Kırmızıyla çizdiklerimin 1'si Osimhen'in penaltıları 2'si Nesyri'nin ayak golleri.