En Nesyri 20M eder mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

merkestayn

Centipat
Makaleler
2
Yer
Kırklareli
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
.
Meslek
İşsiz
Sizin fikirlerinizi almak istiyorum kendi fikrim şu 20M etmez adam sadece kafa ile gol atabiliyor onun dışında pek yeteneğini göremedik. Gol atıyor olabilir onu Valencia da yapıyordu.

Bu konuyu açman bile saçma. Sürekli adının yanında (p) yazan bir oyuncu 70 milyon değeri var iken tüm maçlarda penaltısız gol atan adamın 20M etmeyeceğini düşünüyorsan oynadığı maçlara bir tekrardan bak istiyorsan. TR'de hiçbir oyuncunun kariyerinde 2 Uefa Avrupa Ligi kupası yaşamışlığı da yoktur. Kariyerine de bu artı yazar.

Bu konuyu açman bile saçma. Sürekli adının yanında (p) yazan bir oyuncu 70 milyon değeri var iken tüm maçlarda penaltısız gol atan adamın 20M etmeyeceğini düşünüyorsan oynadığı maçlara bir tekrardan bak istiyorsan. TR'de hiçbir oyuncunun kariyerinde 2 Uefa Avrupa Ligi kupası yaşamışlığı da yoktur. Kariyerine de bu artı yazar.
Hocam fanatiklik yapıyorsun osimhen ile en nesyriyi karşılaştırıyorsun en nesiyri formda şuan evet ama osimhenle karşılaştırıyorsun penaltıyla attığı bütün gollerin penaltısını kendi alıyor bir maçta kaç pozisyona girdiğinie bak istersen.

Osimhen'le en nesiyriyi karşılaştırmak için açmadım bu konuyu bilgin olsun bu arada Osimhen'in seviyesinde bir forvet değil en nesiyri.

Fizikseli hariç bir ekstrası yok bence. Çok şanslı ayrıca. Önünde sürekli top kalıyor buna rağmen 12 golü var ligde. Osimhen ise daha şanssızlığını kıramadı. Çok fazla karşı karşıya kalıyor ama bir türlü seriyi yakalayıp sürekli bitirmeye başlayamadı. Üstelik bizim kanatlarımızda daha Osimhen ile anlaşamıyor tam anlamıyla. Fenerbahçe gibi orta aç En Nesyri'ye düşsün kafa vursun önünde kalsın gibi bir oyun planımız yok. Osimhen sürekli koşuyor sürekli pozisyon yaratmaya çalışıyor bağlantı oyununda yer alıyor. Kendi oynarken yanındaki adamı da oynattırıyor ki bunu istatik olarak şöyle kanıtlayabiliriz. Osimhen'in ligde 10 tane yarattığı büyük şans var yanında maç başına 1.5 kilit pas ile oynuyor. En Nesyri ise 5 tane büyük şans yaratıp maç başına 0.5 kilit pas ile oynuyor. En Nesyri için en büyük avantaj Tadic gibi bir playmakerla oynuyor olması.

Gol beklentilerine de bakabilirsiniz. En Nesyri 9.83 gol beklentisi ile oynarken Osimhen 12.35 gol beklentisiyle oynuyor. İstatistiklerin kaynağı Sofascore.

Fizikseli hariç bir ekstrası yok bence. Çok şanslı ayrıca. Önünde sürekli top kalıyor buna rağmen 12 golü var ligde. Osimhen ise daha şanssızlığını kıramadı. Çok fazla karşı karşıya kalıyor ama bir türlü seriyi yakalayıp sürekli bitirmeye başlayamadı. Üstelik bizim kanatlarımızda daha Osimhen ile anlaşamıyor tam anlamıyla. Fenerbahçe gibi orta aç En Nesyri'ye düşsün kafa vursun önünde kalsın gibi bir oyun planımız yok. Osimhen sürekli koşuyor sürekli pozisyon yaratmaya çalışıyor bağlantı oyununda yer alıyor. Kendi oynarken yanındaki adamı da oynattırıyor ki bunu istatik olarak şöyle kanıtlayabiliriz. Osimhen'in ligde 10 tane yarattığı büyük şans var yanında maç başına 1.5 kilit pas ile oynuyor. En Nesyri ise 5 tane büyük şans yaratıp maç başına 0.5 kilit pas ile oynuyor. En Nesyri için en büyük avantaj Tadic gibi bir playmakerla oynuyor olması.

Gol beklentilerine de bakabilirsiniz. En Nesyri 9.83 gol beklentisi ile oynarken Osimhen 12.35 gol beklentisiyle oynuyor. İstatistiklerin kaynağı Sofascore.
Size şiddetle katılıyorum.

Hocam fanatiklik yapıyorsun Osimhen ile en nesyriyi karşılaştırıyorsun en nesiyri formda şu an evet ama Osimhen'le karşılaştırıyorsun penaltıyla attığı bütün gollerin penaltısını kendi alıyor bir maçta kaç pozisyona girdiğinie bak istersen.

Osimhen'le en nesiyriyi karşılaştırmak için açmadım bu konuyu bilgin olsun bu arada Osimhen'in seviyesinde bir forvet değil en nesiyri.

Tamam ben de biliyorum bir olmadığını fakat 20M etmez dediğin için kaldırdığı 2 kupayı da yazdım bu kariyerine etki eder adamın değerine de. Sen niye ufak bir aradaki attıkları penaltı/penaltısız gol farkını karşılaştırdım diye takıldın ki? Osimhen son 4 maçtır penaltısız gol atamıyor. Formu da çok düştü bu sıralar nesyri işine gelirsek deme sebebim Nesyri'ye bak adam o kadar gol atamıyordu bir anda atmaya başladı. 1 maçlık olur diye düşündü çoğu kişi fakat attı da attı. Zaten bu oyuncu Sevilla'da da gol atıyordu. Büyük ihtimal Fenerbahçe'de olmasa bu konu bile açılmazdı ve adamın değerini normal karşılanırdı. 20M olması az bile bu adam birkaç aya 25-26m civarına çıkar böyle oynamaya devam ederse. İstersen görüşüme katılmayabilirsin benlik sorun yok fakat fanatik demen garip oldu ben olanı söyledim. Osimhen'in formu Tottenham maçındaki gibi olsa şu an ben penaltı penaltısız gol farkını bile konuşmazdım.(çünkü bu adam penaltı dışında da gol atmaya başlardı.) Adamın son maçlarında 6 penaltısı var. Nesyri böyle bir şey yapsa Galatasaraylılar demediğini bırakmazdı. Şu konuyu atladım pozisyonlarına baktım fakat yine başarılı değil. Bu adam önceki pozisyonlara daha iyi giriyordu. Penaltı olmasa belki bu adamın gol sayısı 7 olacaktı. Penaltı da atmak öyle kolay bir şey değil. Konudan sapmadan Nesyri için öyle demen garip oldu ama kafa golü konusunda sana katıldığımı belirtiyorum ayağı çok yok ama kafa golünde istatistikleri çok fazla.
Osimhen'in son maçından görsel paylaşmak istiyorum.

1738073778734.png

1738073867696.png

Bu da nesyri Eyüpspor sonrası almak istedim çünkü form o zaman tutmaya başladı. Kafa golü 3 olup 4 tane ayak ile golü var. Bana kalırsa bu adam pivot olduğu için kafa golü denemesi normal Osimhen'de de öyle şeyler var. Kırmızıyla çizdiklerimin 1'si Osimhen'in penaltıları 2'si Nesyri'nin ayak golleri.

Tamam ben de biliyorum bir olmadığını fakat 20M etmez dediğin için kaldırdığı 2 kupayı da yazdım bu kariyerine etki eder adamın değerine de. Sen niye ufak bir aradaki attıkları penaltı/penaltısız gol farkını karşılaştırdım diye takıldın ki? Osimhen son 4 maçtır penaltısız gol atamıyor. Formu da çok düştü bu sıralar nesyri işine gelirsek deme sebebim Nesyri'ye bak adam o kadar gol atamıyordu bir anda atmaya başladı. 1 maçlık olur diye düşündü çoğu kişi fakat attı da attı. Zaten bu oyuncu Sevilla'da da gol atıyordu. Büyük ihtimal Fenerbahçe'de olmasa bu konu bile açılmazdı ve adamın değerini normal karşılanırdı. 20M olması az bile bu adam birkaç aya 25-26m civarına çıkar böyle oynamaya devam ederse. İstersen görüşüme katılmayabilirsin benlik sorun yok fakat fanatik demen garip oldu ben olanı söyledim. Osimhen'in formu Tottenham maçındaki gibi olsa şu an ben penaltı penaltısız gol farkını bile konuşmazdım.(çünkü bu adam penaltı dışında da gol atmaya başlardı.) Adamın son maçlarında 6 penaltısı var. Nesyri böyle bir şey yapsa Galatasaraylılar demediğini bırakmazdı. Şu konuyu atladım pozisyonlarına baktım fakat yine başarılı değil. Bu adam önceki pozisyonlara daha iyi giriyordu. Penaltı olmasa belki bu adamın gol sayısı 7 olacaktı. Penaltı da atmak öyle kolay bir şey değil. Konudan sapmadan Nesyri için öyle demen garip oldu ama kafa golü konusunda sana katıldığımı belirtiyorum ayağı çok yok ama kafa golünde istatistikleri çok fazla.
Osimhen'in son maçından görsel paylaşmak istiyorum.

Eki Görüntüle 2409712

Eki Görüntüle 2409715

Bu da nesyri Eyüpspor sonrası almak istedim çünkü form o zaman tutmaya başladı. Kafa golü 3 olup 4 tane ayak ile golü var. Bana kalırsa bu adam pivot olduğu için kafa golü denemesi normal Osimhen'de de öyle şeyler var. Kırmızıyla çizdiklerimin 1'si Osimhen'in penaltıları 2'si Nesyri'nin ayak golleri.
Katılmıyorum.

Ben çok daha tarafsız bakarak konuya yaklaşacağım. En nesyriyi forvet olarak gram beğenmiyorum gol atabilir ki atmak zorunda ama en nesyri gerçekten forvetin gol atma görevi etrafında düşünürsek başarılı ve piyasa değerini hak eden bir oyuncu. Osimhen ile kıyaslamak hiçbir kulvarda doğru olmaz çünkü en nesyri gol makinesi rolüne bürünmüş bir santraforken Osimhen pivot santrafor gidiyor penaltı kazanıyor gidiyor defansa yardımcı oluyor top çeviriyor saklıyor kanat oyuncularıyla paylaşıyor vesaire. Dolayısıyla en nesyrinin piyasa değerinin tam olarak yerinde olduğunu düşünüyorum. Futbolda şans problemi mevcuttur ama şansı pek dahil etmeyi sevmem.Osimhen'e şanssız demek en nesyriye şanslı demek çok mantıksız çünkü sezon başı Göztepe-Fenerbahçe maçında gol atan en nesyri mourinho tarafından kesik yedi belli bir zamana kadar açıldığı maçı Manchester United maçı ve sonrasında gelişen maçlar diyebiliriz ancak victor Osimhen sezon başından itibaren lisansı çıktığından itibaren düzenli olarak oynadı gerek ligde gerek Avrupa liginde ve Osimhen Türkiye'ye geldiğinde formdaydı en nesyrinin uçak görüntülerine ve şu anki formuna bakın adam geldiğinde şu anki durumuna göre bayağı kilolu duruyor ve bu santraforun performansını inanılmaz etkiler. Osimhen geldiğinden itibaren formdaydı futbolculardaki form düşüklüğünü şanssızlıkla açıklamak bir taraftarın yapabileceği bir izah açıkçası, futbolda pek tabii şans çok mühimdir ama futbolcunun form durumu stabilse 1 maçta komple şanssızsa diğer maçlarda atması gerek. Bildiğim kadarıyla Osimhen'in son 5-6 maçında penaltı harici bir golü yok ve bu santraforlar için çok moral bozucu bir şey olabiliyor bazen oyuncuların psikolojiside önemli. Fenerbahçe ve Galatasaray bu iki oyuncuları transfer ederken pek tabii skor katkısı ve eksikleri kapatmak için bonservisini aldı veya kiraladı ama ikisini kıyaslamak zaten çok yanlış çünkü kıyas yapıldığında elma armut kıyasından farkı kalmıyor. En nesyri son zamanlarda form tuttu ve formunu devam ettiriyor dönem başı için en nesyri şanssızdı diyebilir miyiz diyemeyiz çünkü formsuzdu, Osimhen şu an penaltı harici gol katkısı sağlayamıyor diye şanssızmı alakası yok tamamiyle formsuzlukla alakası var. En nesyri 20 milyon piyasa değerinde olması doğrudur 30-40 şu anki haliyle imkansız ama 20-25 civarı bu oyuncuya verilebilir herhangi bir sıkıntı görmüyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı