En Nesyri 20M eder mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
"Hakemler bizi desteklemiyor" ahahahah, tam bir galatasaraylısın gerçekten. Hakemler neden bizi desteklesin? Hakemler kimseyi desteklemesin. İşte bu düşüncen ile tam bir gsli olduğunu belli ediyorsun. Hakemler objektif olmalı, objektif ve adil kararlar vermeli. Emin ol senin desteklediğin takım da yenilse, benim desteklediğim takım da yenilse daha rekabetçi, daha eğlenceli bir lig izleriz.

Profil fotoğrafımda, armanın üstünde bulunan 5 yıldız, galatasaray efsanesi Metin Oktay'ın da oynadığı yıllarda kazandığımız şampiyonluklara ait. Kendi desteklediğin takımın efsanesinin oynadığı yıllara sahte diyorsan, bu da kendi tercihin. Bu yıldızları ölümüne savunmuyorum elbette fakat emek ile kazanılmış şeylere saygı duymak gerekir.

Şimdi heyecan yapma, sakin ol, konuyu kapatalım, kirlenmesin. İyi akşamlar.
Bak kardeşim hakemler sizi destekliyor demedim hakemler herkese yanlış kararlar veriyor bu itiraz edilemeyecek bir gerçek ama senin futbolcun Sayın Mert Kangal Yandaşın hakeme burdan çıkamazsın diyerek firkini değiştirmeye çalıştığı bir olay var onun dışında Lig 1959 da kuruldu diye hatırlıyorum sen o ligde mücadele ettiğin için dostum o şampiyonlukların yıldızını koyabilirsin ek olarak sahte demiyor fakat yeni lig diyorum anlatabildim mi? Eğer o yıllarda oynanan maçların gerçekliği sorgulanabilecğei seviyede bu arada pele gibi mesela Forumlar tartışmak için vardır dostum. İyi akşamlar ek olarak büyük ihtimalle Fenerin maçını izleyeceksindir bu akşam iyi seyirler.

Hakemlerin bizi desteklediğini düşünüyorsan buraya galatasarayın verilmemiş 20 tane penaltısını atarım.

Kimse galatasaraya veya Fenerbahçe'ye ya da X bir takıma şikeci diyemez bu arada.

Son düzenleme:
Bak kardeşim hakemler sizi destekliyor demedim hakemler herkese yanlış kararlar veriyor bu itiraz edilemeyecek bir gerçek ama senin futbolcun Sayın Mert Kangal Yandaşın hakeme burdan çıkamazsın diyerek firkini değiştirmeye çalıştığı bir olay var onun dışında Lig 1959 da kuruldu diye hatırlıyorum sen o ligde mücadele ettiğin için dostum o şampiyonlukların yıldızını koyabilirsin ek olarak sahte demiyor fakat yeni lig diyorum anlatabildim mi? Eğer o yıllarda oynanan maçların gerçekliği sorgulanabilecğei seviyede bu arada pele gibi mesela Forumlar tartışmak için vardır dostum. İyi akşamlar ek olarak büyük ihtimalle Fenerin maçını izleyeceksindir bu akşam iyi seyirler.

Hakemlerin bizi desteklediğini düşünüyorsan buraya galatasarayın verilmemiş 20 tane penaltısını atarım.

Kimse galatasaraya veya Fenerbahçe'ye ya da X bir takıma şikeci diyemez bu arada.

Yeni lig diyorsun, Avrupa'da hangi ligde, yeni kurulmuş olmasına rağmen, takımların eski şampiyonlukları sayılmıyor? En basit örnek İngiltere Premier Lig'i 1992'de kuruldu, Liverpool'un 1900 yılında ki şampiyonluğu sayılıyor.

Sana da iyi seyirler dilerim. Avrupa'da her takım bizim. Başarılar dilerim.

Yeni lig diyorsun, Avrupa'da hangi ligde, yeni kurulmuş olmasına rağmen, takımların eski şampiyonlukları sayılmıyor? En basit örnek İngiltere Premier Lig'i 1992'de kuruldu, Liverpool'un 1900 yılında ki şampiyonluğu sayılıyor.

Sana da iyi seyirler dilerim. Avrupa'da her takım bizim. Başarılar dilerim.

Oradakide yanlış bence.

Neden şampiyon olamadığımızın sebebini galatasaraylılar hariç herkes biliyor. Ben Fenerbahçe'yi objektif bir şekilde eleştiririm, zaafiyetlerini söylerim de, hiçbir galatasaraylının gerçekleri kabullendiğini görmedim, işin kolayını bulmuşlar, "Bu kafayla şampiyon olamazsınız, hakemler sizi destekliyor (yersen, hakem desteklese 10 senedir niçin şampiyon olamayalım?)" vesaire, galatasaray'a yapılanları sanki Fenerbahçe'ye yapılıyormuşcasına lanse etmek, galatasaraylı taraftarlar için rahatlatıcı bir çözüm olmuş. Hatta işin kötü tarafı, bunun farkında olan renktaşların var.

Kısacası sana argümanlarımı sunup anlamanı beklerdim fakat koyu bir taraftar olarak sen de takımını her ne olursa olsun savunmak isteyeceksindir. O yüzden evet, sen böyle bu kafa yüzünden şampiyon olamıyoruz san bakalım. 😀

Oyuncuların performanslarına gelecek olursak, Osimhen belli ki sende fena hype yaratmış, ki yaratması normal, o yüzden adam şu an tek gol ile oynasa farklı sebeplerle savunacağından eminim. İstatistiksel olarak En Nesyri ve Dzeko'nun gerisinde mi? Evet. "Bu kafa" dediğin şey, gerçekleri söylemek, ki gerçeklere alerjinin olmasını savunduğun renklerden anlamak mümkün.

Kimsenin genel olarak En Nesyri Osimhen'den iyi veya Osimhen En Nesyri'den iyi dediği yok, geçen sene ki performansları da bizi ilgilendirmez, bu sezon En Nesyri görevini daha iyi yapıyor. Özellikle son 3 aydır devamlı oynayınca bunu gördük.
Neden şampiyon olamadığınızı biz hariç herkes biliyor demişsiniz. Çok değil az önce olan tiyatroyu izlemiş olmalısınız. Düşünceleriniz neler?

Neden şampiyon olamadığınızı biz hariç herkes biliyor demişsiniz. Çok değil az önce olan tiyatroyu izlemiş olmalısınız. Düşünceleriniz neler?

Sırf penaltı verildi, 2 kırmızı kart verildi, rakibinizin lehine kararlar verildi diye, kararlar doğru olsa dahi adı tiyatro oluyorsa, iyi seyirler diliyorum öncelikle. Tiyatro oyununun adı da "Tertemiz 3 puan."

Muhtemel olarak aşağıda ki pozisyonu kırmızı kartlık faul olarak görüyorsunuz, bu yüzden tiyatro konusunu daha fazla konuşmak boşa kürek çekmek olacaktır.

Maçı izledim, Fenerbahçe'nin kendini boş yere zorladığı bir maç oldu. Bitiricilikte etkisizdik.

Ghezzal'ın Instagram paylaşımına bakarsan, hakeme küfür ettiğini kendisi paylaşmış. Geçen sene Fred'de küfür etmemesine rağmen (Fenerbahçe'nin VAR kayıtlarını talep etmesi, dudak okuma uzmanının raporu esasında) galatasaray maçından bir önce ki maçta kırmızı kart görmüştü.

Böyle penaltı, kırmızı kart kollamak yerine sporun daha doğal, adil, rekabetçi ve seyir zevki yüksek hale gelmesini temenni etmek daha sağlıklı olur.

Dosya Ekleri

• GyY7N_1716136708_8875.jpg
    GyY7N_1716136708_8875.jpg
    207,8 KB · Görüntüleme: 19
Sizin fikirlerinizi almak istiyorum kendi fikrim şu 20M etmez adam sadece kafa ile gol atabiliyor onun dışında pek yeteneğini göremedik. Gol atıyor olabilir onu Valencia da yapıyordu.

Eder. Adamın attığı kafa gollerini TR de atacak başka oyuncu yok. Son zamanlarda ayakla da atmaya başladı. İlk geldiğinde tam bir kazma olduğunu düşünüyordum ama sonradan kendine geldi.

Sırf penaltı verildi, 2 kırmızı kart verildi, rakibinizin lehine kararlar verildi diye, kararlar doğru olsa dahi adı tiyatro oluyorsa, iyi seyirler diliyorum öncelikle. Tiyatro oyununun adı da "tertemiz 3 puan."

Muhtemel olarak aşağıda ki pozisyonu kırmızı kartlık faul olarak görüyorsunuz, bu yüzden tiyatro konusunu daha fazla konuşmak boşa kürek çekmek olacaktır.

Maçı izledim, Fenerbahçe'nin kendini boş yere zorladığı bir maç oldu. Bitiricilikte etkisizdik.

Ghezzal'ın Instagram paylaşımına bakarsan, hakeme küfür ettiğini kendisi paylaşmış. Geçen sene Fred'de küfür etmemesine rağmen (Fenerbahçe'nin var kayıtlarını talep etmesi, dudak okuma uzmanının raporu esasında) Galatasaray maçından bir önce ki maçta kırmızı kart görmüştü.

Böyle penaltı, kırmızı kart kollamak yerine sporun daha doğal, adil, rekabetçi ve seyir zevki yüksek hale gelmesini temenni etmek daha sağlıklı olur.

Hmm peki amrabatın aşile bastığı ve ittiği pozisyona ne diyeceksin? Sadece sarı kartla geçiştiriliyor. Ya da tam fener gerideyken uzatmanın 6 dakika verilmesi ama 13 dakika oynatılması? Penaltı da penaltı falan değildi bu arada. O pozisyona penaltı demek için ya futboldan anlamayacaksın ya da holigan olacaksın. Ha bir de bu tarz şeylerin hepsi nedense fenere denk geliyor garip bir şekilde. Tam kadro çıktığın Anadolu kulübü maçında ilk 15 dakikada 2 yiyorsun, ancak penaltı ile ve 45+13 gibi yardımlarla ancak skor 2-1 oluyor, ve rakip kırmızı yiyor. 10 kişi kalmış, direnci kırılmış bir Anadolu kulübüne karşı evindesin ve halen gol atamıyorsun ama yine bir muhteşem kırmızı yiyor rakip akabinde penaltı. Bu ancak yetiyor 9 kişi Rize'yi yenmene. Bir de yok mu hakkımız falan yeniyor demeniz. Çok komedi kulüpsünüz. Algınız iyi olunca tabii çok konuşulmuyor bazı şeyler. Ama sıkıntı yok. Orta sahada GS lehine verilecek bir faul bütün okları GS cephesine çevirir sizin algıcılarınız sağ olsun.

Son düzenleme:
En nesyri aktif olarak net 20M eder, adamın soluna sağına güzel orta açan kanat al bütün sezonu kafa golleriyle bitirir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı