merkestayn
Centipat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- .
- Meslek
- İşsiz
Bak kardeşim hakemler sizi destekliyor demedim hakemler herkese yanlış kararlar veriyor bu itiraz edilemeyecek bir gerçek ama senin futbolcun Sayın Mert Kangal Yandaşın hakeme burdan çıkamazsın diyerek firkini değiştirmeye çalıştığı bir olay var onun dışında Lig 1959 da kuruldu diye hatırlıyorum sen o ligde mücadele ettiğin için dostum o şampiyonlukların yıldızını koyabilirsin ek olarak sahte demiyor fakat yeni lig diyorum anlatabildim mi? Eğer o yıllarda oynanan maçların gerçekliği sorgulanabilecğei seviyede bu arada pele gibi mesela Forumlar tartışmak için vardır dostum. İyi akşamlar ek olarak büyük ihtimalle Fenerin maçını izleyeceksindir bu akşam iyi seyirler."Hakemler bizi desteklemiyor" ahahahah, tam bir galatasaraylısın gerçekten. Hakemler neden bizi desteklesin? Hakemler kimseyi desteklemesin. İşte bu düşüncen ile tam bir gsli olduğunu belli ediyorsun. Hakemler objektif olmalı, objektif ve adil kararlar vermeli. Emin ol senin desteklediğin takım da yenilse, benim desteklediğim takım da yenilse daha rekabetçi, daha eğlenceli bir lig izleriz.
Profil fotoğrafımda, armanın üstünde bulunan 5 yıldız, galatasaray efsanesi Metin Oktay'ın da oynadığı yıllarda kazandığımız şampiyonluklara ait. Kendi desteklediğin takımın efsanesinin oynadığı yıllara sahte diyorsan, bu da kendi tercihin. Bu yıldızları ölümüne savunmuyorum elbette fakat emek ile kazanılmış şeylere saygı duymak gerekir.
Şimdi heyecan yapma, sakin ol, konuyu kapatalım, kirlenmesin. İyi akşamlar.
Hakemlerin bizi desteklediğini düşünüyorsan buraya galatasarayın verilmemiş 20 tane penaltısını atarım.
Kimse galatasaraya veya Fenerbahçe'ye ya da X bir takıma şikeci diyemez bu arada.
Son düzenleme: