En Nesyri 20M eder mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hmm peki amrabatın aşile bastığı ve ittiği pozisyona ne diyeceksin? Sadece sarı kartla geçiştiriliyor. Ya da tam fener gerideyken uzatmanın 6 dakika verilmesi ama 13 dakika oynatılması? Penaltı da penaltı falan değildi bu arada. O pozisyona penaltı demek için ya futboldan anlamayacaksın ya da holigan olacaksın. Ha bir de bu tarz şeylerin hepsi nedense fenere denk geliyor garip bir şekilde. Tam kadro çıktığın Anadolu kulübü maçında ilk 15 dakikada 2 yiyorsun, ancak penaltı ile ve 45+13 gibi yardımlarla ancak skor 2-1 oluyor, ve rakip kırmızı yiyor. 10 kişi kalmış, direnci kırılmış bir Anadolu kulübüne karşı evindesin ve halen gol atamıyorsun ama yine bir muhteşem kırmızı yiyor rakip akabinde penaltı. Bu ancak yetiyor 9 kişi Rize'yi yenmene. Bir de yok mu hakkımız falan yeniyor demeniz. Çok komedi kulüpsünüz. Algınız iyi olunca tabii çok konuşulmuyor bazı şeyler. Ama sıkıntı yok. Orta sahada GS lehine verilecek bir faul bütün okları GS cephesine çevirir sizin algıcılarınız sağ olsun.

Bu yazdıklarınızdan sonra cevap vermek yerine haklısınız demenin daha iyi olacağını düşündüm. Amrabat'ın pozisyonu için, Fırat Aydınus'un açıklamasını söyleyeyim sana, direkt hakem ağzından yani, topuğu yerdeyken basıyor ve tam güç uygulamıyor, bu yüzden pozisyon sarı kart. Ayağı havadayken bassaydı güçlü bir darbe olacaktı ve kırmızı kart. UEFA kuralları buymuş bu arada, hakem inisiyatifini kullanarak "ben sarı kart verirdim." demiyor.

Haksızlık bütün takımlara yapılıyor. Fenerbahçe'ye de, Beşiktaş'a da, Galatasaray'a da, daha birçok takıma.. Önemli olan 2 nokta bu haksızlıkların, hatalı kararların doğal, spontane gelişmesi ve miktarı. Şimdi seninle en çok senin takımının lehine oynanıyor kavgası yapmayacağım, zira objektif bakmadığını anladım.

Keşke her pozisyona aynı kararlar verilse, en azından birçoğuna, bu sayede senin lehine kavgası da oluşmazdı.

Penaltı pozisyonunda ne olması lazımdı onu çözemedim? Adamı topsuz alanda sarıp iteklerken bir de çenesine aparkat atıp nakavt mı etmesi gerekiyordu penaltı olması için? Mümkünse başka spor dallarına yöneliniz ve onları izleyiniz. Konuşurken de araştırıp, mantıklı argümanlar sununuz.

İyi akşamlar.

Bu yazdıklarınızdan sonra cevap vermek yerine haklısınız demenin daha iyi olacağını düşündüm. Amrabat'ın pozisyonu için, Fırat aydınus'un açıklamasını söyleyeyim sana, direkt hakem ağzından yani, topuğu yerdeyken basıyor ve tam güç uygulamıyor, bu yüzden pozisyon sarı kart. Ayağı havadayken bassaydı güçlü bir darbe olacaktı ve kırmızı kart. UEFA kuralları buymuş bu arada, hakem inisiyatifini kullanarak "ben sarı kart verirdim." demiyor.

Haksızlık bütün takımlara yapılıyor. Fenerbahçe'ye de, Beşiktaş'a da, Galatasaray'a da, daha birçok takıma. Önemli olan 2 nokta bu haksızlıkların, hatalı kararların doğal, spontane gelişmesi ve miktarı. Şimdi seninle en çok senin takımının lehine oynanıyor kavgası yapmayacağım, zira objektif bakmadığını anladım.

Keşke her pozisyona aynı kararlar verilse, en azından birçoğuna, bu sayede senin lehine kavgası da oluşmazdı.

Penaltı pozisyonunda ne olması lazımdı onu çözemedim? Adamı topsuz alanda sarıp iteklerken bir de çenesine aparkat atıp nakavt mı etmesi gerekiyordu penaltı olması için? Mümkünse başka spor dallarına yöneliniz ve onları izleyiniz. Konuşurken de araştırıp, mantıklı argümanlar sununuz.

İyi akşamlar.

Bakınız hocam sizde objektif değilsiniz Fırat aydınus Acun'un kanalında yorum yapıyor bunu unutmamak gerekir penalaltıyı görmedim ama dinlediğim yorumcular penaltı değil dedi.

Eder. Hatta 25 bile zorlanır bence. Her maç takıma katkısı var adamın.

Sırf penaltı verildi, 2 kırmızı kart verildi, rakibinizin lehine kararlar verildi diye, kararlar doğru olsa dahi adı tiyatro oluyorsa, iyi seyirler diliyorum öncelikle. Tiyatro oyununun adı da "Tertemiz 3 puan."

Muhtemel olarak aşağıda ki pozisyonu kırmızı kartlık faul olarak görüyorsunuz, bu yüzden tiyatro konusunu daha fazla konuşmak boşa kürek çekmek olacaktır.

Maçı izledim, Fenerbahçe'nin kendini boş yere zorladığı bir maç oldu. Bitiricilikte etkisizdik.

Ghezzal'ın Instagram paylaşımına bakarsan, hakeme küfür ettiğini kendisi paylaşmış. Geçen sene Fred'de küfür etmemesine rağmen (Fenerbahçe'nin VAR kayıtlarını talep etmesi, dudak okuma uzmanının raporu esasında) galatasaray maçından bir önce ki maçta kırmızı kart görmüştü.

Böyle penaltı, kırmızı kart kollamak yerine sporun daha doğal, adil, rekabetçi ve seyir zevki yüksek hale gelmesini temenni etmek daha sağlıklı olur.
1738605873838.png
1738605924475.png

Bu pozisyonları hatırlamanızı öneririm.

1738606000406.png
1738606057170.png
1738606072682.png
1738606143718.png

Bu pozisyonlarıda yorumlarmısınız?

1738606247377.png

Bu pozisyonları da objektif yorumlamanızı rica ediyorum.

Son düzenleme:
Pozisyonu görmediğim için tam yorum yapamam ama bu penaltı ancak benim atmamım sebebi sizi (Kışkırtmak) veya kudurtmak değil hakemlerin herkese yanlış kararlar verdiği idi ama arkadaş pozisyon atmış bende attım anlatabildim mi?

Biraz üste çıkın yazdıklarımı okursanız ne demek istediğimi anlarsınız.

Bu yazdıklarınızdan sonra cevap vermek yerine haklısınız demenin daha iyi olacağını düşündüm. Amrabat'ın pozisyonu için, Fırat aydınus'un açıklamasını söyleyeyim sana, direkt hakem ağzından yani, topuğu yerdeyken basıyor ve tam güç uygulamıyor, bu yüzden pozisyon sarı kart. Ayağı havadayken bassaydı güçlü bir darbe olacaktı ve kırmızı kart. UEFA kuralları buymuş bu arada, hakem inisiyatifini kullanarak "ben sarı kart verirdim." demiyor.

Haksızlık bütün takımlara yapılıyor. Fenerbahçe'ye de, Beşiktaş'a da, Galatasaray'a da, daha birçok takıma. Önemli olan 2 nokta bu haksızlıkların, hatalı kararların doğal, spontane gelişmesi ve miktarı. Şimdi seninle en çok senin takımının lehine oynanıyor kavgası yapmayacağım, zira objektif bakmadığını anladım.

İyi akşamlar.

Siz madem çok tartışmak istemiyorsunuz bende çok tartışmayacağım sadece son yere cevap vereceğim. Topsuz alanda olan müdahalelere penaltı verilmez. Bariz kural hatası o penaltı. Bana mantık öğreteceğinize gidin penaltı neye verilir onu öğrenin. Mümkünse başka spor dallarına yönelin onları izleyin. Konuşurken de araştırıp mantıklı argüman sunun :D.
İyi akşamlar.

Son düzenleme:
Türkiye'deki hakemler herkese hata yapıyor. Ama sizin medenice tartışırken tartışmayı alevlendirmeniz doğru değil. Gelelim dünkü maça... 2 oyuncununda atılması doğru ilk atılanda hakemi aldatmaya yönelik hareket ve topsuz alanda oyuncuyu düşürdüğü, ghezzala ise oyundan çıkarken oylanması ve küfür etmesi(küfür ettikten sonra direk kırmızı görüyor) penaltı doğru. Amrabatın pozisyonu tartışılır. Kırmızıda verebilirdi sarıda. Ama topuğu yerde.

Siz madem çok tartışmak istemiyorsunuz bende çok tartışmayacağım sadece son yere cevap vereceğim. Topsuz alanda olan müdahalelere penaltı verilmez. Bariz kural hatası o penaltı. Bana mantık öğreteceğinize gidin penaltı neye verilir onu öğrenin. Mümkünse başka spor dallarına yönelin onları izleyin. Konuşurken de araştırıp mantıklı argüman sunun :D.
İyi akşamlar.

Umuyorum ki bu papağanlık içeren cevabın senin de dediğin gibi "son yere" bir cevaptır, ben de sana mantığı açıklayayım. Aziz Nesin'in %60'lık kısmına koyup geçmemek için güzelce anlatıyorum, dinle.

"Topsuz alanda müdahalelere penaltı verilmez." Konuyu irdelemeden direkt pozisyon üzerinden anlatayım sana. Korner kullanılıyor, adam sarılmış Skriniar'ı itiyor, geçmesini engelliyor. Gol pozisyonu var orada, sen kalkmış "topsuz alan" diyorsun. Gören de top Fenerbahçe ceza sahası içindeyken, rakip ceza sahasında kaleci bizim forveti itiyor da, hakem koşup penaltı veriyor sanar. Böyle anlatım mı olur?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Gerçekten sana söylediklerimi bana toksiklik yapmak için tekrar söylemek yerine bir şeyler anlayıp, daha mantıklı bir şekilde cevap yazsaydın. Böyle sabaha kadar konuşsak ben sana laf anlatamam.

Umuyorum ki bu papağanlık içeren cevabın senin de dediğin gibi "son yere" bir cevaptır, ben de sana mantığı açıklayayım. Aziz Nesin'in %60'lık kısmına koyup geçmemek için güzelce anlatıyorum, dinle.

"Topsuz alanda müdahalelere penaltı verilmez." konuyu irdelemeden direkt pozisyon üzerinden anlatayım sana. Korner kullanılıyor, adam sarılmış Skriniar'ı itiyor, geçmesini engelliyor. Gol pozisyonu var orada, sen kalkmış "topsuz alan" diyorsun. Gören de top Fenerbahçe ceza sahası içindeyken, rakip ceza sahasında kaleci bizim forveti itiyor da, hakem koşup penaltı veriyor sanar. Böyle anlatım mı olur?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Gerçekten sana söylediklerimi bana toksiklik yapmak için tekrar söylemek yerine bir şeyler anlayıp, daha mantıklı bir şekilde cevap yazsaydın. Böyle sabaha kadar konuşsak ben sana laf anlatamam.

Hocam açıkçası masum gözüküp sende altan laf sokmaya çalışıyorsun penaltı pozisyonunu izledim penaltı değil temas yetersiz her futbolcuyu böyle tutuyorlar örnek Osimhen gibi.

Attığın pozisyondaki gol iptal edilmişti diye hatırlıyorum.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı