En sevdiğiniz albüm nedir?

-2Pacalypse Now
-Sokrat St/ Grafomani
-Ufo361/ Wave
-Neffex/ Destiny
-Mobb Deep/ Hell on Earth ve The Infamous
Grafomani çok iyi albümdür bende çok çok severek dinlerim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
veya
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Ludavico 2 çok güzel DEEV de aynı şekilde muhteşem.

Bu albüm hem ağlatır hem düşündürür muhteşem başyapıt diyebilrim.

Bu albüm hem ağlatır hem düşündürür muhteşem başyapıt diyebilrim.
Çıkalı 4 yıl olmuş, tanıtımı çıkmıştı çıkışından 1.5 ay önce falan. Her gün dinlerdim o tanıtımı çıkış yapana kadar. Mükemmeldir halen daha sıkılmadım.

veya

Çıkalı 4 yıl olmuş, tanıtımı çıkmıştı çıkışından 1.5 ay önce falan. Her gün dinlerdim o tanıtımı çıkış yapana kadar. Mükemmeldir halen daha sıkılmadım.
Bende çok dinledim hiç sıkılmadım bir bu bir de sokrat grafomani albümü efsanedir.

DEEV gibi bir albümü Şehinşah bile bir daha yapamaz. Özellikle Sayın Türk, Hepsi Benim 2, Arkadaş, Rec Play Pause ve Yerimiz Rahat mükemmel.
Katılıyorum Hepsi Benim 2 özelikle çok güzeldir. Sözler biraz sıkıntılı zaten bu devirde yapacağı şey değil.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı