En sevdiğiniz anime

300+ anime izledim, "en sevdiğim şu" diyebileceğim bir anime yok, fazlaca sayıda sevdiğim animeler var. Seçim yapmam gerekirse de Clannad diğerlerinden bir tık önde diyebilirim, özellikle ikinci sezonu şaheserdi.
 
Yu-gi-oh, tek izlediğim anime ama başka animeler izlesem daha iyisini bulamam diye düşünüyorum.
 
Kuroko no basket, Haikyuu, shokugeki no souma, naruto, boruto, sword art online, fairy tale, bleach, kimetsu no yaiba, nantsu no taizai. Bunlar çok severek izlediğim animeler. Hiç birini birbirinden ayıramıyorum. Onun haricinde izlenen çıtır çerezlik animeler var tabi ama akılda kalanlar bunlar. İzlemedikleriniz varsa tavsiye ederim.
 
Neon Genesis Evangelion, benim en çok sevdiğim, animelerin zirvesi dediğim ve etkisinden uzun süre çıkamadığım animedir.

Sword Art Online, Vampire Knight, Mirai Nikki ve Heaven's Lost Property gene çok sevdiğim animeler arasındadır.

Miss Kobayashi's Dragon Maid, The Helpful Fox Senko-san, Recently, My Sister Is Unusual, Strike For Blood, Kakegurui, Rosario to Vampire, The Promised Neverland, SAC_2045, Ghost in the Shell: SAC_2045, My Girlfriend is Shobitch, Initial D etkisi altında bırakmayan ama beğendiğim animeler listesindedir.
 
Son düzenleme:
Kuroko no basket, haikyuu, shokugeki no souma, naruto, boruto, sword art Online, fairy tale, bleach, kimetsu no yaiba, nantsu no taizai. Bunlar çok severek izlediğim animeler. Hiç birini birbirinden ayıramıyorum. Onun haricinde izlenen çıtır çerezlik animeler var tabii ama akılda kalanlar bunlar. İzlemedikleriniz varsa tavsiye ederim.

Fairy tail değil mi o :D.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı