En sevdiğiniz anime

Hazır mısınız, başlıyorum yazmaya; :D.
akame ga kill, angel beats, avatar-the last airbender, the Legend of korra, swort art Online, One punch man, no Game no Life, yahari ore no seishun love comedy wa machigatteiru, naruto ve shippuden, bleach, giant killing, One outs, death Note, hataraku maou-sama, C: The money of soul and possibility Control, days, great teacher onizuka, haikyuu, hyouka, kami nomi zo shiru sekai, kimini todoke, mob psycho 100, noragami, overlord, re rero kara hajimeru ısekai seikatsu, soul eater, tokyu ghoul, toradora, usagi drop, hotarubi no mori e.

Bunlar tekrar izlesem de sıkılmayacağım animeler, yoksa uhuuuu.
 
Son düzenleme:
Gungrave, Samurai Champloo, Hayao Miyazaki filmleri ve Mob Psycho 100. (Bleach, Fma'da derdim ama ben onların mangalarını okudum. Naruto ve One Piece'de güzeldir ama klasik bir cevap olurdu. )
 
Son düzenleme:
Bundan yaklaşık 12 yıl önce D-Smart 148. kanalda Maxi TV'de geceleri saat 00:00 ile 01:30 arası yayınlandığını hatırladığım, beni animeyle tanıştıran Ergo Proxy ilk, eşsiz ve en sevdiğim animemdir.
 
En sevdiğim diyebileceğim 5-6 tane var, aralarından ''şu mükemmel ve en sevdiğim'' diyemiyorum. Sırasıyla:

- Seishun Buta Yarou wa Bunny Girl Senpai
- Golden Time
- Oregairu
- Hyouka
- Kanojo Okarishimasu (Nisekoi'deki gibi doğru seçimi yaparsa tabi :). )

Bu ilk 5'e One Piece, Hunter X Hunter ve benzeri klasikleri koymak istemiyorum, hem bende yerleri ayrı hem çok uzun herkesin bildiği klasikler olduğu için, en sevdiğim bu 5'i diyebilirim.
 
Anlık olarak demek isterdim ama 5 yıl önce izlediğim anime hala 1 numara, Grisaia serisi.
Overlord çok sağlamdı, devam ettiremediler adam akıllı ve hemen gözümden düştü.
Film olarakta Grisaia serisinden Grisaia no Meikyuu: Caprice no Mayu 0 derim.
 
En sevdiğim diyebileceğim yok çünkü kategori kategori ayrılması bana daha mantıklı geliyor. Mesela ilk izlediğim anime Naruto. Bu yüzden bende yeri ayrı. Aksiyon olarak Naruto ve Kimetsu no Yaiba çok iyidir.
 
Benim ki Toradora. Sizinki ne ?
1400476.jpg
 
En çok hangisi sevdiğim belli edemiyorum. Tavsiyelerim Black Clover, b the beginng, naruto, attack of titan, pet na kanojo güzel animelerdir.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı