En sevdiğiniz anime

No game, no life da benim favori animem.(Gēmu hajimeyou!) Tek sezon ve 12 bölüm olması her ne kadar beni üzse de gerçekten bayıldım. Ondan sonra da code Geass geliyor.(All hail Lelouch!) Sanırım ben zeki karakterleri barındıran animeleri seviyorum. Hatta öyle ki No game, no life zero'nun yani filminin, piyasada kaliteli bir çevirisinin olmaması yüzünden oturdum çevirdim öyle izledim :) Hatta çevirirken İngilizcesinin saçma yerleri olduğunu fark ettim ve Japonca bilen arkadaşımdan o farkedebildiğim yerleri de düzeltmesini rica ettim. Sonuç olarak 1 yıllık anime izleyicisi ve 30 yaşında biri olarak anime dünyasının geç farkına vardığım için üzgünüm.
 
Ghost In The Shell, Wangan Midnight, Initial D.
 
Violet evergarden ve dororo. Bana göre en iyi animelerdir. Çıplaklık ve saçma sapan mizahı yok. Eh bir animede zaten bu ikisi olmazsa adam yerine koyulmuyor. Klasik 15-10 yaş anime kitlesi.
DRAM seven adam için violet evergarden çok kaliteli yapımdır. Sanat eseridir bence. Çizimleri, müzikleri, ışıklandırmaları, bazı sahneleri mükemmeldir. DRAM sevmeyen adam sıkılabilir, doğaldır. Şahsen hayatımda en ağır DRAM içerikli hiçbir dizi veya filmde ağlamadım, zaten sevmem DRAM. Ama violet evergarden dediğim gibi bence dünyanın en kaliteli animesidir. Ağlamayı becerebilen insan için çoğu bölüm ağlanabilecek potansiyeldedir.
Dororo yine aynı şekilde muazzam animedir. Başlangıç müziği bence en iyi başlangıç müziğidir.
Başka güzel anime arıyorsanız. Hunter X hunter, steins; gate ve attack on titan bakabilirsiniz.
Tabi bunlar benim düşüncelerim. Animeyi izleyip sevmezseniz bana kızmayın.
 
Çok var. Ancak şuan Naruto diyebilirim. Ben Avatar ile internetten anime/çizgi film izlemeye başlamıştım. Daha sonra Naruto'yu gördüm. Ancak altyazılı, zaten küçüğüm saatlerce dublaj aradım bulamadım. En son sabredip izlemeye başladım, hayran kaldım çok beğendim. Patır patır bölümleri bitirmiştim. Tabi o zaman aşırı kırık link mevzusu vardı onlar çok üzücüydü. :)
 

Yeni konular

Geri
Yukarı