Tamam dostum anladım teşekkürler.İlk olarak şunu belirteyim Arabanın kendisi ile marka farklı şeylerdir, arkadaş Porsche ve VW sevdiğini belirtmiş ama her iki markanında çöp gibi araçlarıda var, harika araçlarıda var bu yüzden "en sevdiğiniz model ne?" Diye sorulması daha iyi olurdu.
Benim en sevdiğim model ise Ford'un Mustang serisinden Shelby GT500 modeli (2020-2022 arasında üretilen 760HP V8 modeli)Eki Görüntüle 2617668
Bunun harici daha lükse hypercar tipi araçlar içinde ise Lamborghini Huracan Steratto favorimdir.
Eki Görüntüle 2617669
bu da iyimiş.Toyota
Honda
Lexus
Audi (Sadece RS6)
(Atmosferik olan araçlar daha çok ilgimi çekiyor. Rampa yukarı boğulduğu zaman vitesi düşürüp 5-6K devir çevirmenin zevki bambaşka bir şey.)
Extra olarak; Volvo, Scania, Man, Ford, FAW, Sitrak, Neoplan, Temsa, Marco Polo
19 yaşında tanışma fırsatım oldu impreza ileHerkes bilmez babayı.
19 yaşında tanışma fırsatım oldu impreza ileBizim Kocaeli Tosfed pistinde bir arkadaşın aracılığıyla bindik arabaya dedi gel abim bizi eğlendirsin biraz. Hani Subaru mu? One ya çok duymadığım bir marka hatta arabanın modelini bile bilmiyordum. Neyse işte bir 10dk turladık ama o 10dk unutmadığım keyifti. Araba çok hızlı değil ama 140 ile giderken 300 ile gidiyormuşsun gibi bir his oluşturup öyle güçlü bir ses çıkarıyor ki kaputa civciv yuvası sıkıştırmışlar sanki. Ondan sonra araştırdım neymiş diye öyle tanıdık
bugün megan 2'ye binip yan koltukta 150 ile giderken kola cips yaptığım olmuştu. İşte yıllar önce bindiğim impreza hissini hatırlayınca oturduğun yerde bir şeyler içmeyi bırak çekirdek çıtlayamazsın kolay kolay böyle bir his bıraktı
Konforsuzdu ama aşırı eğlenceliydi özetle.
19 yaşında tanışma fırsatım oldu impreza ilebizim Kocaeli tosfed pistinde bir arkadaşın aracılığıyla bindik arabaya dedi gel abim bizi eğlendirsin biraz. Hani Subaru mu? One ya çok duymadığım bir marka hatta arabanın modelini bile bilmiyordum. Neyse işte bir 10dk turladık ama o 10dk unutmadığım keyifti. Araba çok hızlı değil ama 140 ile giderken 300 ile gidiyormuşsun gibi bir his oluşturup öyle güçlü bir ses çıkarıyor ki kaputa civciv yuvası sıkıştırmışlar sanki. Ondan sonra araştırdım neymiş diye öyle tanıdık
bugün megan 2'ye binip yan koltukta 150 ile giderken kola cips yaptığım olmuştu. İşte yıllar önce bindiğim impreza hissini hatırlayınca oturduğun yerde bir şeyler içmeyi bırak çekirdek çıtlayamazsın kolay kolay böyle bir his bıraktı
konforsuzdu ama aşırı eğlenceliydi özetle.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.