sakinolum Decipat Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 1.497 Makaleler 1 Çözümler 2 17 Nisan 2021 #31 Wiera dedi: Trevor sapık bir kere fakir alkol bağımlısı tipsiz. Maalesef ben michael diyorum. Genişletmek için tıkla... Trevor abimin karizması yeter tüm GTA karakterlerini teke tekte alır.
Wiera dedi: Trevor sapık bir kere fakir alkol bağımlısı tipsiz. Maalesef ben michael diyorum. Genişletmek için tıkla... Trevor abimin karizması yeter tüm GTA karakterlerini teke tekte alır.
GIUSEPEMEAZA Centipat Katılım 15 Mart 2021 Mesajlar 134 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yaylanmak 17 Nisan 2021 #32 Trevor alkolik önünü zor görüyor GTA karakterlerini tekte mi alacak
K KARMA89 Kilopat Katılım 20 Aralık 2018 Mesajlar 250 Makaleler 1 Çözümler 1 17 Nisan 2021 #33 Trevor bence en iyi karakter, diğerlerinden daha samimi ve sempatik. Diğer karakterler gibi şeref yoksunu değil. Trevor'ı canlandıran Steven Ogg'ta bir o kadar sempatik.
Trevor bence en iyi karakter, diğerlerinden daha samimi ve sempatik. Diğer karakterler gibi şeref yoksunu değil. Trevor'ı canlandıran Steven Ogg'ta bir o kadar sempatik.
sakinolum Decipat Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 1.497 Makaleler 1 Çözümler 2 17 Nisan 2021 #34 GIUSEPEMEAZA dedi: Trevor alkolik önünü zor görüyor GTA karakterlerini tekte mi alacak Genişletmek için tıkla... Adam eski asker gücünü görmediniz sanırım adam delinin teki.
GIUSEPEMEAZA dedi: Trevor alkolik önünü zor görüyor GTA karakterlerini tekte mi alacak Genişletmek için tıkla... Adam eski asker gücünü görmediniz sanırım adam delinin teki.
OfficialStewie Hectopat Katılım 17 Aralık 2020 Mesajlar 103 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2021 #35 sakinolum dedi: Franklin, Michael yancısı. Zaten Michael da zengin aile babası işte. GTA tarihinin en iyi karakteri Trevor, reisi harcadılar. Genişletmek için tıkla... yo
sakinolum dedi: Franklin, Michael yancısı. Zaten Michael da zengin aile babası işte. GTA tarihinin en iyi karakteri Trevor, reisi harcadılar. Genişletmek için tıkla... yo
Krieger45 Hectopat Katılım 22 Ekim 2020 Mesajlar 663 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Polis Dedektifi 5 Mayıs 2021 #36 Michael
E ERENG31 Femtopat Katılım 12 Nisan 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2021 #37 GTA Online karakterim çünkü bana benziyor.
mozart14 Centipat Katılım 8 Temmuz 2024 Mesajlar 83 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2024 #38 Trevor. 166770 dedi: Franklin. Her şeyi hoşuma gidiyor. Vücudu, kıyafetleri, arabaları, köpeği, tarzı, evi. Bunun yanında skill olarak da. Sürüşü, koşması ve gücü efsane. Genişletmek için tıkla... trevorda iyi franklinde iyi
Trevor. 166770 dedi: Franklin. Her şeyi hoşuma gidiyor. Vücudu, kıyafetleri, arabaları, köpeği, tarzı, evi. Bunun yanında skill olarak da. Sürüşü, koşması ve gücü efsane. Genişletmek için tıkla... trevorda iyi franklinde iyi
E Eric Wright Hectopat Katılım 7 Haziran 2022 Mesajlar 751 Çözümler 6 Yer Compton Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2024 #39 Şerefsiz Michael ve deli Trevor'ı sevmeyiz. Dümdüz adam Franklin iyidir.