En sevdiğiniz Osmanlı padişahı hangisi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ülkeyi İngilizlere satması favorim, ondan sonra 2. Abdülhamid gelir. O da Kıbrıs'ı İngilizlere verdiği için.
Tarih okumuyorum, boş yapıyorum, kendi ulkeme saygı duymuyorum demenin daha kolay yollari var. Vermedi kiraladı çünkü başka şansı yoktu. Kiralamasaydı daha kotu şeyler yasanacaktı.(Anla diye basit anlattım)

Tabi ki en çok sevilen Fatih Sultan Mehmet Han'dır. Fakat ondan sonra Yavuz Sultan Selim, Yıldırım Beyazıd ve 2. Abdulhamid geliyor benim için.

Tarih okumuyorum, boş yapıyorum, kendi ulkeme saygı duymuyorum demenin daha kolay yollari var.
Evet Egemen ülkeme saygı duymuyorum, boş yapıyorum. Bir sıkıntın mı var? Bütün tarih bilgisi ucundan 2. Dünya Savaşı ve yarım yamalak (bildiklerinin yarısı da yanlış) Osmanlı tarihi olan 16 yaşındaki çocukları görünce boş yapmadan duramıyorum maalesef.

Fatih Sultan Mehmet. Çok akıllı, sanata önem veren ve eğitimli bir hükümdardı. Çağ kapatıp çağ açmak gibi hobileri vardı kendilerinin.

Evet Egemen ülkeme saygı duymuyorum, boş yapıyorum. Bir sıkıntın mı var? Bütün tarih bilgisi ucundan 2. Dünya Savaşı ve yarım yamalak (bildiklerinin yarısı da yanlış) Osmanlı tarihi olan 16 yaşındaki çocukları görünce boş yapmadan duramıyorum maalesef.
Yaşımı ya da arastirdiklarimi bilmiyorsun. Ben dediğin seye yorum yaptim sen ise bana yorum yapıyorsun. Bence konusmadan önce biraz düşün. Senin gibiler yüzünden Osmanlı zarar gördü 19. y.y.da.

Fatih Sultan Mehmet ve yıldırım bayezid. İkisi de çok yetenekli, ömürleri olsa devleti büyük yerlere taşıyacak insanlar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı