En sevdiğiniz oyun şirketi?

En sevdiğiniz oyun firması

• Sony Interactive Entertainment

Oy: 33 20,6%
  • Rockstar Games

Oy: 94 58,8%
  • CD Project RED

Oy: 63 39,4%
  • Ubisoft

Oy: 22 13,8%
  • Electronic Arts (EA)

Oy: 16 10,0%
  • Nintendo

Oy: 3 1,9%
  • Activision Blizzard

Oy: 16 10,0%
  • Square Enix

Oy: 12 7,5%
  • Konami

Oy: 10 6,3%
  • Microsoft Studios veya Bethesda (Bethesda'yı ayrı olarak seviyorsanız yazın)

Oy: 24 15,0%

• Oy verenlerin toplamı
    160
Stüdyo demedik ki zaten, şirket dedik. Oyun yapıyorlar diyen olmadı
Biraz karışmış. Bethesda bir şirket değil, ZeniMax'ın altında, o da Xbox'un altında, o da Microsoft'ın altında.

Şireket ise niye Microsoft Studios var, üst kuruluşu olması gerekmez mi?

Biraz karışmış. Bethesda bir şirket değil, ZeniMax'ın altında, o da Xbox'un altında, o da Microsoft'ın altında.

Şireket ise niye Microsoft Studios var, üst kuruluşu olması gerekmez mi?
Daha yeni satıldı. Elder Scrolls gibi oyunları oynayan kişiler "Bethesta nerede?" diye sorabilir diye koydum. Microsoft Studios yerine Bethesda yazsam "Microsoft Studios nerede?" diyenler çıkardı. İkisinin de işleri farklı olduğu için iki tarafın da gönlü olsun dedim. Aynı satıra yazmamın sebebi de şık sınırı.

Firma yazıyor isek Microsoft Studios yerine Microsoft yazmalısınız, çünkü Microsoft Studios bir firma değil.

Firma yazıyor isek Microsoft Studios yerine Microsoft yazmalısınız, çünkü Microsoft Studios bir firma değil.
O kadar derin bakacaksak Rockstar Games yerine de Rockstar yazmalıydım, sonuçta oyunları yapan Rockstar Games değil; Rockstar North, Rockstar London gibi alt firmalar.

O kadar derin bakacaksak Rockstar Games yerine de Rockstar yazmalıydım, sonuçta oyunları yapan Rockstar Games değil; Rockstar North, Rockstar London gibi alt firmalar.
Rocksatr Games yazmamalıydınız, Take Two yazmalıydınız. Çünkü Rockstar'ın da üst kuruluşu var.

Bethesda şirketi en sevdiğim şirkettir. Şirket gibi şirket.

Ben açıkçası eski Konami'yi çok severim. Sonra SEGA'da fena bir şirket değil açıkçası ve arkasından, düşünecek olursam sanırım Square Enix'i daha çok seviyorum. Sebebi bağımsız oyun gruplarına daha sıcak bakıyor oluşudur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…