5 591529 Hectopat Katılım 15 Ekim 2022 Mesajlar 5.717 Makaleler 1 Çözümler 19 27 Nisan 2024 #21 cinar_yasarrr dedi: PS2 çünkü anısı var. Anısı olmasaydı kesinlikle PS3 derdim. Genişletmek için tıkla... Hayatım boyunca hiç PS2 kullanmamışımdır fakat dönemine göre çok çok başarılı bir konsoldu, satış rakamları da bu başarıyı açıklıyor. 529568 dedi: PS4 ama o da elimizde yok.(yani bende yok) Genişletmek için tıkla... Umarım bir gün daha iyisine sahip olursunuz. Bloodborne akar.
cinar_yasarrr dedi: PS2 çünkü anısı var. Anısı olmasaydı kesinlikle PS3 derdim. Genişletmek için tıkla... Hayatım boyunca hiç PS2 kullanmamışımdır fakat dönemine göre çok çok başarılı bir konsoldu, satış rakamları da bu başarıyı açıklıyor. 529568 dedi: PS4 ama o da elimizde yok.(yani bende yok) Genişletmek için tıkla... Umarım bir gün daha iyisine sahip olursunuz. Bloodborne akar.
ellma Hectopat Katılım 15 Kasım 2021 Mesajlar 1.481 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2024 #22 591529 dedi: Evet 2 veya 4 kadar başarılı olmasa da kendine özgü bir havası vardı. Hâlâ daha arada sırada oyun oynamayacaksam bile açıp menüsünü kurcalarım. Genişletmek için tıkla... Kesinlikle, kütüphanesi de çok başarılı oyunlarla doluydu.
591529 dedi: Evet 2 veya 4 kadar başarılı olmasa da kendine özgü bir havası vardı. Hâlâ daha arada sırada oyun oynamayacaksam bile açıp menüsünü kurcalarım. Genişletmek için tıkla... Kesinlikle, kütüphanesi de çok başarılı oyunlarla doluydu.