izb
Hectopat
Bu sadece KKTC vatandaşlarına mı özel? 15000 Euro olabilir mi fiyat? Çünkü aşırı derecede ucuz bu fiyatsağlığın yerinde olacak. Diyabet, renk körü, işitme kaybı vb. rahatsızlıkların olmayacak. Yapılacak bütün teorik ve pratik sınavlarda başarılı olman gerekiyor. Bunun yanında dil sınavlarında minimum seviyeyi geçmen gerekli.
Evet bu ama bu uçak mühendistliğin 55000TL ise pilotaj 4 seneliğin Google yazıp bakabilirsin ben kimleri gördüm meslek lisesinden sınavsız cerahi hemşire olanını gördüm.
Çok mantıksız ve para yiyen projedir ve tam olaram stealt değildir bu uçak hindistan projedende çekilmiştir o yüzden
Bu sadece KKTC vatandaşlarına mı özel? 15000 Euro olabilir mi fiyat? Çünkü aşırı derecede ucuz bu fiyatsağlığın yerinde olacak. Diyabet, renk körü, işitme kaybı vb. rahatsızlıkların olmayacak. Yapılacak bütün teorik ve pratik sınavlarda başarılı olman gerekiyor. Bunun yanında dil sınavlarında minimum seviyeyi geçmen gerekli.
Girne Üniversitesi (KKTC) Öğrenim Ücretleri. biz KKTC düz lisesinden mezun olur isek %50 bursumuz vardır.
Bildiğim kadarı ile 4 sene uçak mühendisliği okuyan bir insan pilot okulunu 1 senede okuyabilir.Derslerim kötü derken edebiyat ve fiziğim fazla iyi değildir
Son düzenleme: