Elraenn gerek verdiği gerçek alfa hissiyle, gerek bende canlandırdığı abi duygusuyla benim için tahtı kolayca kapmıştır. Özellikle deprem hakkındaki sohbetlerini dinledikçe içimdeki deprem korkusu azaldığı için üstümde büyük emeği vardır.
Pqueen, memleketim olmasa bile memleketimden çok benimsediğim Kütayha'dan ponçik bir ablamızdır. Kahkahaları, duyarlılığı ve bedeninden çok aklını kullanan, eğlenmesini bilen biridir. Twitch'te görüp de bir yanlışına rastlamadığım, konuşmasıyla tavrıyla beni samimiyetine çeken tek hanımdır.
Belki linç yerim, velet diye dalga geçilirim ama Jahrein de Twitch'i tanımamda ve Youtube'un yapay hallerini bırakıp samimi ortamlara yönelmemde destek oldu. Kendisi izlediğim ilk yayıncıdır ve özellikle eski yayınlarını defalarca izlerim. Ayrıca dinleme dışında bir etkinlik yapamayacağım işlere odaklandığımda onun hikâyelerini dinlemek hoşuma gidiyor.
Tabii gerek paramı kendime ayırma isteğimden, gerek internet üstünde para kullanmamayı tercih eden bir ailede olmamdan ötürü abone olmakmış bağış yapmakmış gibi şeylerim yoktur. Diğer yayıncılar da elbette şahane, çok iyi olduğunu düşündüğüm ve daha yüksek yerlere gelmesini istediğim kişiler de mevcut. Ama burada saydığım üç yayıncı benim için farklı yerlere sahip. Onlara deneyimlememi sağladığı tüm güzel dakikalar için teşekkür ederim.