En sevdiğiniz ve en sevmediğiniz oyun firması

Erdal Bakkal

Kilopat
Katılım
28 Temmuz 2018
Mesajlar
953
Çözümler
5
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Benim en sevdiğim Valve çünkü Half Life serisini çıkardı o da süperdi, en sevmediğim de Valve çünkü TF2 ve CS:GO gibi oyunların içine ticari sistem eklemiş. Ayrıca artık oyunları salmış duruyor CS:GO oynayanlar "CS:GO her yer hack" falan diyorlar. TF2'nin aşağı kalır yanı yok çünkü oyuna gelen Updatelerde sürekli bir karakter OP yapıp, diğerlerine anca skin/kozmetik ekleniyor, onlar da pahalı ve gereksiz.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
En sevdiğim bir firma yok, en çok Rockstar ve Naughty Dog'u seviyorum. Özellikle Rockstar, yaptıkları her oyun olay ve başyapıt oluyor.

En sevmediğim ise klişe olarak EA olabilir. Özellikle ben tam BF1: Premium Pass aldıktan sonra bedavaya dağıtması nefret etmemi sağladı.
 
Benim de öyle çok sevdiğim bir firma yok ama sevmediğim EA ve Ubisoft var.
 
Son düzenleme:
En sevdiğim Bethesda. Çünkü The Elder Scrolls V: Skyrim'i bıkmadan halen oynuyorum ve The Elder Scrolls: VI'yı sabırsızlıkla bekliyorum. Sevmediğim ise EA.
 
En sevdiğim de en sevmediğim de "Capcom Production Studio 4"

Bana küçüklüğümde bilgisayar ve internetin yokluğunda Resident Evil 4'ü bahşetti. Hala oynuyorum.
Bana yıllar sonra Resident Evil 6 ve sonraki oyunları gösterdi. Seriden soğumamı sağladı. Sağolsun.
 
En sevmediklerim EA Games ve Blizzard:) Para vermedikçe sen bir hiçsin oyunlarda hatta oynayamazsın bile:) Sevdiklerimden öyle özel bir tanesi yok ama bir işin içinde Frostbite oyun motoru varsa kalite kokuyor adeta:)
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı