En sevdiğiniz YouTuberlar

Therelaxingend. Bu adam sayesinde zombilerle nasıl başa çıkılır onu öğrenmiştim. Kendisi Finlandiya'yı bana sevdiren kişi.

Aslında Apophis bir şeyler öğretiyor, ama özel oyun kurup "bEn çeLınCirİm" demesi saçma.

Burak Oyunda ve Barış Özcan.

İyi çocuktur, severim videolarını.
4 tane Challenger hesap kastı bu sezon canlı yayında. Özel oyun muhabbeti 2 maçta var diye biliyorum 1 tanesi Jhin videosuydu diğerini hatırlamıyorum.
Facebook üzerinden yayın açıyor oradan izliyorum 4 hesap kastı Challenger'a.

Technopat, 140journos, Evrim Ağacı, Barış Özcan.

1. Barış Özcan : Sanat, Teknoloji ve Bilim konularına hakim gerçekten üslubu ve sunduğu konular güzel.

2. Enis Kirazoğlu : Oyun alanında benimle görüşleri genel olarak uymakta. Zevklerimiz örtüşmekte, tespitleri yerinde, oyun dünyasına oldukça hakim ve eğlenceli biri.

3. Dost Kayaoğlu : Biraz değişik bir mizaca sahip, J-RPG hayranı ama ondanda öte oyunları gerçekçi bir şekilde eleştiriyor. Ayrıca ikimizin ortak noktası ; Ubisofttan nefret ediyoruz.

4. Technopat, Ne Olduğu Bilinmeyen Kanal, Makine, Milliyiyici, Donanım Arşivi, Bebar Bilim,Webtekno.

TheRelaxingEd. Adam adının hakkını veriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…