En Sevmediğiniz Anime?

Naruto'nun bazı filler bölümleri beni sıktı. Genel olarak güzel anime ama aşırı uzun be abi. Birde benim huyum var. Her bölüm izlenecek diyorum kendime. Fillerleri atlayamıyorum. Ama bazen güzel filler bölümler de çıkıyor. :D

Bunun dışında topu topu 2 anime izledim zaten. İkisi de güzeldi. Tokyo Ghoul bir sezon izledim ikinci sezon biraz kötüydü yarım bıraktım ama Naruto'yu bitirince tekrar başlayacağım.
 
Occultic Nine animesinin ilk 8 bölüm boyunca yarattığı gizemi, 4 bölümde açıklamaya çalışmasından dolayı nefret ederim. Çünkü bana göre konu bakımından ilginç ve sürükleyici bir tarafı vardı.
 
Tokyo Ghoul, özellikle kitlesi o kadar kanser ki... Kendine otaku derler, otaku olmayı havalı sanarlar, otaku ne demek bilmezler ve daha fazlası varda neyse.

Böyleleri yüzünden anime izliyorum diye ön yargılanırım düşüncesi var, artık anime izlemeyi bırakasım geldi, zaten günde izlersem birkaç bölüm izliyorum.

Bir de kendi parmaklarını çıtlatarak havalı olurlar 😎.

Otaku olmanın kötü bir şey olduğu ne zaman anlayacaklar acaba?
 
Fairy Tail 130' a kadar izledikten sonra bir şey anlamadığımı fark ettim.
Hyouka nedense sıkıcı geldi.
Durarara
Princess Connect! Re: Dive dayanmaya çalıştım ama cidden sinir bozan bir animeydi yapımcıları daha özgün olmalı hikayelerinde.
 

Geri
Yukarı