En sevmediğiniz YouTuber kim?

Aslında haklısın. Eleştiri kanalı olduğu için zorunluluk gibi bir şey. Sürekli zaten gözümüzün önünde olanı gözümüze sokmak. Ama en azından kendi yorumunu katıyor. Ama bazı kanallar var ki (caprei ve sadece Enes) tek yaptıkları doğru ve yanlışı söylemek. Türkiye'deki en iyi eleştiri kanalları bence khal ve Neo.
Haklısınız. Neo ne dese doğru sanan bir kitle var. Bu zaten eleştiri kanallarının çoğunluğunda olan bir şey. Ama Neo asla "çorba" bir kanal olmadı, şu anda da değil.

Carrypotter mesela tarafsız bir eleştirmen değildi, daha sempatik ve doğruların yanında duran biriydi. Diğer eleştirmenlerin hatası bu; bence kelimesini devam ettiremiyorlar çünkü metin baştan aşağı araştırma ve yazma bu nedenle taklaya geliyorlar. (sadece Enes de dahil).
Carry şu an olmasa da eskiden takipçilerine porçay veya jadolive gibi kanser kitleler oluşturmadı. Varsa öyle bir kitle tanımadı. Tabii günümüzde kapatılan kanalları vs vs. için ekmek parası yutturuyor ne varsa. (desteklemiyorum)
 
Aslında haklısın. Eleştiri kanalı olduğu için zorunluluk gibi birşey. Sürekli zaten gözümüzün önünde olanı gözümüze sokmak. Ama en azından kendi yorumunu katıyor. Ama bazı kanallar var ki (Caprei ve Sadece Enes) tek yaptıkları doğru ve yanlışı söylemek. Türkiye'deki en iyi eleştiri kanalları bence KhaL ve Neo.
Haklısınız. Neo ne dese doğru sanan bir kitle var. Bu zaten eleştiri kanallarının çoğunluğunda olan birşey. Ama Neo asla "Çorba" bir kanal olmadı, şu anda da değil.
Neonun o kitleye sert davranması lazım.İtibarını zedeliyor,ve nerde eleştiri kanalı veya eleştiri yapsa ''sen neo çakmasısın'' diyor.Sadece Enes konusunda haklısınız,bence Neo nun şu anki abonesine ulaştığında kitlesi bin kat daha beter olacak.
Ve Caprei konusunda katılmıyorum.Kitlesi çok küçük insanlar olmayan bir kanala(isim vermeyeyim)yanlışlarını büyük tepki göreceğini bile bile söylemek ve bunun altından kalkmak çok az youtuberın yapabileceği bir şeydir.
Zaten ben Neo ya en iyi demedim,kitlesinin yarısının böyle toksik olduğunu biliyorum bana bunu neden dedin anlamadım.
Neyse bana göre Türkiye deki ilk 3 eleştiri kanalı:
1-KhaL
2-Yorekok
3-Caprei
Katılıyorum ama bazen KhaL da bazı şeyleri çok abartıyor. (KhaL'ın yayınlarına dahi katılan biri olarak söylüyorum.)

Hugola da güzel aslında. İlk başta sıradan bir eğlence kanalı gibiydi ama artık kaliteli içerikleri var.
Evet kanalında sildiği böyle bir videosu var Neoyu yerden yere vurduğu ama sildi o videoyu,bende o videoyu ilk takipçilerinden birisi olduğum için izleyebildim.Videonun yarısı Neonun serilerinin uzun olmasıyla falan dalga geçmekti.Ve hayatımda gördüğüm en haksız ofansif eleştirilerden biriydi.
Katılıyorum ama bazen KhaL da bazı şeyleri çok abartıyor. (KhaL'ın yayınlarına dahi katılan biri olarak söylüyorum.)

Hugola da güzel aslında. İlk başta sıradan bir eğlence kanalı gibiydi ama artık kaliteli içerikleri var.
Hugola güzel,ama içeriklerinin (yüzde 60 ı falan) pek özgün değil.
 
Son düzenleme:
Enes Basur. Sevmiyorum, izlemiyorum da. Zaten böyle yapılmalı, kuyruk acısı yüzünden her videoya tıklayıp olumsuz yorum yapmak saçma.

Bir de şu arkadaş var.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam öyle demeyin, adam bilime yön veriyor ilacı içiyor ve virüs kapmıyor bilimin bu adamdan örnek alması lazım (!)
 

Yeni konular

Geri
Yukarı