En sevmediğiniz YouTuber

Küçüklüğümün padişahına hiç böyle demek aklıma gelmezdi ancak mediakraft artık çok bozdular eskiden cem ( Allah rahmet eylesin) tamer yeşildağ, Fırat gibi isimler vardı harika bir kanaldı ancak şu anda fikir bulamayan sadece yemek yeme üzerinden giden bir kanal.
 
1- Enes Batur
2- Tüm BS Kanalları
3- Barış Bra
4- Tolunay Ören
5- HUGOLA
6- Velet Youtuberler
7- Amaçsız
8- EHNV-Can
9- Jadolive Anıl
10- Yoksa Duymadın Mı? türünden kanallar.

Daha çok var.
 
Enis Kirazoğlu, 2016-2017 yıllarında çok iyiydi ana gelir kaynağı Multiplayer kanalıydı kişisel kanalını ise eğlenceli, samimi biraz daha çerezlik videolar için kullanıyordu.

Ne zaman kendi kanalı birden patladı işte o zaman videolarını ticari kaygıyla yapmaya başladı, aynı tarz içerikleri fabrika çıkışı gibi yığmaya başladı. Eşiyle falan troll muhabbetler yaptığı, korku oyunları oynadığı geyik zamanlarını bıraktı ve resmileşti. Adamın işi haline geldi yani. Kitle zaten hak getire yorumlara bakıp sinirlenmemek elde değil. Çoluk çocuk dolu. Eğer kendisini yeni izlemeye başlasaydım bu haliyle sevebilirdim ama daha önce çok sevdiğim biri olup bunu görmek en sevmediğim youtuber yapıyor kendisini.
 
Mert bayantemur = Izoly sistem incelemesinden dolayı.
Enes batur = her türlü sebep :D
en sevdiklerim ise
Hellian TV.
Kardeşimle birlikte izlediğim baris g
 
Evet en sevmediğiniz YouTuber'lar kimler? Böyle bir konu görmüştüm ama eski idi. Bakalım düşünceler değişti mi? Bir de şunu söyleyeyim Enes batur, kafalar vb. YouTuber'lar dışında söyleyeyin. Çünkü böyle bir konuda forumun çoğu sevmediğini görmüştüm. Bir de bu YouTuber'lar büyük kanallar insanların sevmemesi normal. Başka küçük kanallardan söyleyeyin bakalım.

Yiğit Alp Çavdar denilen vasıfsız olabilir.

İçeriklerine 5 dakika bakarsanız ne demek istediğimi anlarsınız.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı