G Green1903 Femtopat Katılım 6 Temmuz 2025 Mesajlar 59 9 Ağustos 2025 #1 En son çıkan ekran kartlarının isim ve yıl olarak listesi var mıdır? Bulamadım.
Kasım_0 Centipat Katılım 5 Haziran 2025 Mesajlar 2.129 Çözümler 5 9 Ağustos 2025 #2 Green1903 dedi: En son çıkan ekran kartlarının isim ve yıl olarak listesi var mıdır? Bulamadım. Genişletmek için tıkla... Hocam yapay zekaya sorun size hepsini listeler.
Green1903 dedi: En son çıkan ekran kartlarının isim ve yıl olarak listesi var mıdır? Bulamadım. Genişletmek için tıkla... Hocam yapay zekaya sorun size hepsini listeler.
Golden.Nyks Hectopat Katılım 7 Haziran 2022 Mesajlar 3.183 Çözümler 20 9 Ağustos 2025 #3 Yıllara göre filtreleyebilirsiniz. TechPowerUp Graphics card and GPU database with specifications for products launched in recent years. Includes clocks, photos, and technical details. www.techpowerup.com
Yıllara göre filtreleyebilirsiniz. TechPowerUp Graphics card and GPU database with specifications for products launched in recent years. Includes clocks, photos, and technical details. www.techpowerup.com