En son hangi oyunu oynadınız?

Az önce Escape From Tarkov'da raidden çıktım. Şimdi yenisine giriyorum :)

Bir gün izin koparmışız şirketten. EFT'siz olmaz :)
 
Stardew Valley oynadım en son dün yoğun çalıştım orucun ilk günü pc başına geçemedim. Nargilemi bile yapamadım :D bugün kısmetse.
 
Bannerlord. Battania'nın bir genciyim. Henüz 20 yaşındayım, Ergeon'un ordusunda Battania Gönüllüsü olarak çalışmaya başladım. Gel zaman git zaman sonra Battania Kahramanlığına terfi edildim. Yeteneklerimden etkilenmiş olacakki özel koruması olmamı istedi. Günlük maaşımı 300 dinar yaptı ve Fian Şampiyonluğuna yükseltti. Ordu yenilip beyim esir düşünce bir süre boş gezdim. Ardından biriktirdiğim para ile küçük bir birlik kurup Battania Yeminli Klanı oldum. Bir süre sonra Hakanımız Caladog -ömrü uzun olsun- yeminli Beyi olmamı buyurdu. Beyim Ergeon'un kızı Corein Hatun ile izdivaç eyledim. Üstün hizmetlerim karşılığında Caladog, Ravecheg şehrini bana vererek beni uçbeyi tayin etti. Sturgiya soysuzlarının 600 kişilik kefere ordusuna karşı 130 kişi ile şehrimi savundum. Bu şanlı zafer ve Corein Hatun'un oğlum İstemi'yi doğurması sebebiyle halkıma eğlence kaynağı olması için forum inşaatına başlama emiri verdim.(Burada kapattım)
Ordu kurup Revl şehrini aldım. İstegim o yarım adayı tamamen himayeme alıp savunmayı kolaylaştırmaktı. Caladog, kanla, gözyaşıyla aldığım Revl şehrini kendisine aldı. Kılıç hakkımı tahttan adımını dahi atmadan aldı 😡 Oyun büyük yiğen. (2. Bebe'de doğdu. 2'si de kız. Varisim yok😔)
 
FH4
1618413184809.png

Aldığım bir SS
 

Yeni konular

Geri
Yukarı