En son ne zaman okyanusu geçip derede boğuldunuz?

Nisshin

Decipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
●İ7 - 12700H ●32 GB DDR4 3200 MHz
●1 TB M2 SSD ●RTX 4060 ●Glorious Model I
●144 Hz 1 Ms IPS
En son ne zaman okyanusu geçip derede boğuldunuz?

Ben başlayayım:

Bugün biyoloji sınavı vardı ve sınavım çok iyi geçti. Muhtemelen 90+ alacağım. Gerçekten çok dikkat gerektiren sorular vardı, hepsini doğru yaptım. Ancak ortaokuldan beridir gördüğüm "bağımlı/bağımsız/sabit değişken" sorusunu yanlış yaptım.

O kadar heyecanlandım ki, bildiğim "bağımlı" değişkeni "sabit" değişken ile karıştırdım. Ha bu arada yıllardır o soru tipinden 1 yanlışım veya boşum çıkmadı. Bugün hariç...

Bir de sizden dinleyelim.

Matematikte her türlü formülü püsürü yapıp 1 denemede sadece 4 toplama hatam vardı... 8 ile 4 ü bile toplayamamışım....

Kanka bu ne okyanus, ne de derede boğulmuşsun. Bunlar resmen bir su damlası, kimsenin fark etmediği o damlalar.

Matematikte her türlü formülü püsürü yapıp 1 denemede sadece 4 toplama hatam vardı... 8 ile 4 ü bile toplayamamışım....
Az kalsın matematik hocasından dayak yiyordum

Kanka bu ne okyanus, ne de derede boğulmuşsun. Bunlar resmen bir su damlası, kimsenin fark etmediği o damlalar.

Hocam örnek bunlar. Yani herhalde ayı ile güreşip keneye biten adam kadar olamam.

Amacım sohbet açmaktı.

2 sene önce bir ilişki sorunu yaşadım ve intiharın eşiğine geldim... Nasıl kurtuldum gram fikrim yok.

Lisede stajımı başarılı bitirdim, 2 dönemde de 100 aldım benden sorumlu olan ustadan. Staj esnasında birçok işi ezbere yapmama rağmen okulda bitirme sınavı olan beceri sınavında uygulamalı kısımda kaldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…