Peganeo Kilopat Katılım 30 Aralık 2019 Mesajlar 923 Çözümler 17 Yer Malatya Daha fazla Sistem Özellikleri R7 5700X3D, Sapphire Pulse RX 9070XT Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2022 #11 Modlanmış 22.7.1 Legacy OpenGL kullanıyorum, şuana kadar pek bir problem yaşamadım.
G0best Megapat Katılım 24 Ağustos 2016 Mesajlar 246 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2022 #12 Unturned dedi: En güncel WHQL sertifikalı önerilen sürücü. Genişletmek için tıkla... WHQL sertifikası bile olsa her zaman en iyisi olmuyor. Her yeni gelen güncelleme ile farklı sorunlar ortaya çıkıyor. Bence deneyip yanılma yoluyla bulunabilir, tabii bu kişiden kişiye göre değişebilir. Son düzenleme: 25 Ağustos 2022
Unturned dedi: En güncel WHQL sertifikalı önerilen sürücü. Genişletmek için tıkla... WHQL sertifikası bile olsa her zaman en iyisi olmuyor. Her yeni gelen güncelleme ile farklı sorunlar ortaya çıkıyor. Bence deneyip yanılma yoluyla bulunabilir, tabii bu kişiden kişiye göre değişebilir.
JakerT4 Kilopat Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 5.947 Çözümler 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2022 #13 techislife dedi: Ekran kartınız Nvida. Neden AMD ekran kartı sürücüsü yüklüyorsunuz ? İşlemciye gömülü ekran kartı için mi ? Genişletmek için tıkla... Dahili GPU için. NVIDIA da 516.94 kullanıyorum.
techislife dedi: Ekran kartınız Nvida. Neden AMD ekran kartı sürücüsü yüklüyorsunuz ? İşlemciye gömülü ekran kartı için mi ? Genişletmek için tıkla... Dahili GPU için. NVIDIA da 516.94 kullanıyorum.