En ucuz AM5 soket işlemci nedir?

• Konuyu başlatan Romaa
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 25
  • Görüntüleme 3.295
Gigabyte'de display port olduğu için o bana daha uygun olur diye düşünüyorum, fakat bu işlemcinin dahili grafik birimi yokmuş sanırım. Yani ben ekran kartı olmadan görüntü alamam mı hiçbir şekilde?
Evet, görüntü alınamaz. O işlemci varken anakart üzerindeki DP/HDMI çıkışları işlevsiz olacak.

Evet, görüntü alınamaz. O işlemci varken anakart üzerindeki DP/HDMI çıkışları işlevsiz olacak.
Olsun, belki ileride işlemci değiştirim.

Bu arada sizce 7500F'e iyi bir kule tipi soğutma yeterli olur mu yoksa sıvı soğutma şart mı? sıvı soğutmaya para vermek istemiyorum pek.

Son düzenleme:
Olsun, belki ileride işlemci değiştirim.

Bu arada sizce 7500F'e iyi bir kule tipi soğutma yeterli olur mu yoksa sıvı soğutma şart mı? sıvı soğutmaya para vermek istemiyorum pek.
Kendisi hakkında tecrübem yok ama kullanıcılarının görüşlerine göre kule tipi soğutucular yeterlidir. Kendisinden beklenen overclock performansı ve sıcaklık takıntısına göre değişir bu durum. Zaten A620 anakartla kullanılacaksa hız aşırtma yapılmayacak demektir. Bu durumda sıvı soğutma da gerekli değildir.

Kendisi hakkında tecrübem yok ama kullanıcılarının görüşlerine göre kule tipi soğutucular yeterlidir. Kendisinden beklenen overclock performansı ve sıcaklık takıntısına göre değişir bu durum. Zaten A620 anakartla kullanılacaksa hız aşırtma yapılmayacak demektir. Bu durumda sıvı soğutma da gerekli değildir.
Hocam öneriniz var mı peki?

Hocam öneriniz var mı peki?

7800x3D işlemci çok fazla ısınan bir işlemci arkadaşlar biliyorlardır.
Thermalright 120SE modelini kullanıyorum 7 bakır borulu 2 fanlı piyasadaki 1000 TL'ye alacağınız soğucular yerine 1400-1500 TL bandında tavsiye ederim. 7600X 7700X 7800x3D gibi işlemciler için gayet yeterli. Oyun yayın ekran kaydı tamamında performans alıyorum. Tavsiye ederim. En az 6 borulu olanını alın.

7800x3D işlemci çok fazla ısınan bir işlemci arkadaşlar biliyorlardır.
Thermalright 120SE modelini kullanıyorum 7 bakır borulu 2 fanlı piyasadaki 1000 TL'ye alacağınız soğucular yerine 1400-1500 TL bandında tavsiye ederim. 7600X 7700X 7800x3D gibi işlemciler için gayet yeterli. Oyun yayın ekran kaydı tamamında performans alıyorum. Tavsiye ederim. En az 6 borulu olanını alın.
Sistemi hele bi dizeyim, o zaman bakacağız artık. Bu arada şu an mecbur tray işlemci almam gerek, sizce fanı nası halletmeliyim bütçem neredeyse 0, 2. el falan 100 200tllik fan alabilirim anca, geçici olarak kullanacağım. var mıdır öneriniz?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı