En ucuz ekran kartı hariç DDR5 sistem önerisi

NovaEmirhan

Hectopat
Yer
Türkiye Bolu,Merkez
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
BİOSTAR TB360-BTC PRO 2.0 // İ3 9100F // 8GB CORSAİR 2133MHZ // ZOTAC GTX 760 // 1650W RAMPAGE PSU //
Meslek
E-Ticaret
Ekran kartı hariç, bütçeme uygun bir DDR5 destekli sistem toplamak istiyorum. Şu an halihazırda ekran kartım var, fiyat/performans odaklı öneriler verebilirseniz çok sevinirim. Tavsiyeleriniz nelerdir? Şimdiden teşekkürler!

Sistem kriterlerim:

• DDR5 destekli anakart.
  • Fiyat/performans işlemcisi (Intel olursa çok iyi olur)
  • DDR5 RAM.
  • Stabil bir PSU (güç kaynağı) önerisi.
  • Kasa ve diğer donanımlar tercihe bağlı olabilir, ama asıl odak donanım bileşenleri.
En ucuz sistemi yapan kazansın dostlar.

Ekran kartı hariç, bütçeme uygun bir DDR5 destekli sistem toplamak istiyorum. Şu an halihazırda ekran kartım var, fiyat/performans odaklı öneriler verebilirseniz çok sevinirim. Tavsiyeleriniz nelerdir? Şimdiden teşekkürler!

Sistem kriterlerim:

• DDR5 destekli anakart.
  • Fiyat/performans işlemcisi (Intel olursa çok iyi olur)
  • DDR5 RAM.
  • Stabil bir PSU (güç kaynağı) önerisi.
  • Kasa ve diğer donanımlar tercihe bağlı olabilir, ama asıl odak donanım bileşenleri.
En ucuz sistemi yapan kazansın dostlar.
Ana Kart olarak H610M-R-SI modeline bakabilirsin

Arc 750 ekran kartım var.

İş ve oyun her şey için render de ama çok uygun olması lazım.

İşlemci: AMD Ryzen 5 7600

İşlemci soğutucusu: Thermalright Peerless Assassin 120 SE ARGB İşlemci Soğutucu (ARGB)

Anakart: ASRock A620M-HDV/M.2+ AM5 (LGA 1718) Soket Anakart

Ram: Kingston Fury Beast 16 GB 5600 MT

Kasa: Zoko Melody X Bilgisayar Kasası

Güç kaynağı: MSI MAG A750GL PCIE5

Ben olsaydım böyle bir şey tercih ederdim sanırım.

-İşlemciyi amd seçtim çünkü amd AM5 soketi daha kullanacaktır. Oldu ki sisteminizde işlemci tarafında güncelleme yapmak isteyecek olursanız yeni nesil bir amd takıp geçebilirsiniz. İntel için ayrı bir ana kart daha almak gerekeceğinden düşünmedim.
-Soğutucu değiştirilebilir, ileride işlemciyi upgrade ederim, yüksek watt'lı bir işlemci alırım gibi bir düşünceniz varsa sıvı soğutmaya bakılabilir.
-Kasa aynı şekilde büyük bir kasa seçmeye çalıştım, upgrade edilmeye açık olsun diye.
-Güç kaynağı yine aynı şekilde ileride yüksek watt'lı bir ekran kartı alacak olunursa diye yüksek tercih ettim.
Bu şekilde yuvarlak hesap 14500 - 15000 arası bir şey yapıyor.

Yeni konular

Geri
Yukarı