En ucuz GTA 5 nereden alınır?

Blecade

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Öncelikle konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim. Ankara' da yaşıyorum ve GTA 5 almayı düşünüyorum. Fakat internetten almayacağım. Steamdan almayı düşünüyordum fakat ona AKK yetmez. D&R, Teknosa gibi yerlerden alacağım ve mağazaya gidip kendim alacağım. En ucuz nerden alabilirim?

@er36po ağabey yaklaşık 5GB indiriyor, en az. Fikrine katılıyorum fiber yoksa ve hızında düşükse birkaç gün sadece oyunun inmesi için beklemek gerekiyor, hem de hiçbir şey yapmadan

Oyuna güncelleştirmeler geldiği için illaki oyunu kurduğunda güncellemeyi İnternet'ten yükleme isteyecek
65GB yüklemek istemiyorum diyorum 5 GB'lik güncelleme var diyorsun. Anlamadım vallahi. 5GB yüklerim sorun olmaz.
@er36po ağabey yaklaşık 5GB indiriyor, en az. Fikrine katılıyorum fiber yoksa ve hızında düşükse birkaç gün sadece oyunun inmesi için beklemek gerekiyor, hem de hiçbir şey yapmadan
Aynen. Zaten 8 Mbit internetim var 50 GB AKK var. Oyunu indirene kadar kaç ay geçer.

@Emir Erenoğlu, bu güncelleme 1-2 GB'ı geçer mi ki?
60 GB'ı fiber olmamış indirmek tam anlamıyla eziyet.
Bide bana sor. 40GB lik Batman Arkham Knight'ı indirmeye çalışıyorum. Oyun 1 haftadır inmiyor. Sanırım AKK' yi aştım ondan yavaşladı . GTA 5' i düşünemiyorum bile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…