En ucuz laptop DDR5 RAM önerisi

Bütçe
700-800

UnitQuuin

Kilopat
Arkadaşlar merhaba, birkaç hafta önce Lenovo LOQ 15IAX9 4060 marka modelli bir laptop aldım. 32 bin iken beğendim, birkaç gün geçince zamlar yüzünden 35 bin ödedim. Normalde 8+8 RAM'li versiyonunu alacaktım ama PC için tam 35 bin bütçem var diye alamadım. Şimdi 8 GB RAM daha eklemeyi düşünüyorum. Param öyle fazla yok. Akakçe'deki en ucuz DDR5 4800 MHz RAM'lare baktım da size de sormak istedim. 500-600 liralık 8 GB'lık RAM'ler alınır mı?( eğer 16 RAM almak mantıklı geliyorsa birkaç hafta sonra öyle yapabilirim)

Son düzenleyen: Moderatör:

64 GB desteği var 16 GB alırsan daha mantıklı olabilir.İleride bi 16 GB daha alıp 32 yaparsın.

Ucuz ramlerin mesala crucial 2 yıl garantisi var. Kingstonın 10 yıl garantisi var.

64 GB desteği var 16 GB alırsan daha mantıklı olabilir. İleride bir 16 GB daha alıp 32 yaparsın.

Ucuz RAM'lerin mesela Crucial 2 yıl garantisi var. Kingston'ın 10 yıl garantisi var.

CL değerini biliyor musunuz yoksa CPU-Z'den bakayım mı bir de PC hakkında ne düşünüyorsunuz çok aceleye geldi çok araştıramadım da.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı