En Ucuz Red Dead Redemption 2 Hangi Siteden Bulunur?

Epic Games'e karşı çok önyargılı davranıyorsunuz. Yılbaşı nedeni ile 60TL'lik kupon dağıtıyor Epic Games ve Steam ile aynı fiyatta olan RDR2 için uygulayabiliyorsunuz kuponu.
Son olarak: EPİC ADAMDIR

Kardeşim RDR2 PS4 için 700 TL’den başlayarak piyasaya girdi. Yani benim asgari ücretimin 1/4 yani. Düşünsene 700 TL verdiğin oyun Türkçe desteklemiyor. Sen de çatır çutur korsan kullanıyorsundur. Beğeni için haktan emekten anlayan entelektüel bir bey efendi ayağına yatıyorsun.

Epic Games'e karşı çok önyargılı davranıyorsunuz. Yılbaşı nedeni ile 60TL'lik kupon dağıtıyor Epic Games ve Steam ile aynı fiyatta olan RDR2 için uygulayabiliyorsunuz kuponu.
Son olarak: EPİC ADAMDIR

Arayüzü çok yavaş geliyor bana, Steam'i topluluk avantajıyla daha çok seviyorum ne yalan söyleyeyim. Ama 60 TL büyük bir para tabi, Epic'ten almak daha makul duruyor şu an. 150-160 bandına bulabilsem Steam'i tercih ederdim.

Bir şeyin ayağına falan yatma adetim yoktur hocam kusura bakmayın. Pahalılık ya da TR desteği bahanesi ayağına korsan kullanımızını haklı çıkartmanıza gerek yok. Ferrari'de pahalı ama gidip çalmıyorsunuz ? PS5 te pahalı erişemiyorsunuz diye onu da çalmıyorsunuz değil mi ? Korsanlıkta suçtur. Sizin yaptığınızda suç işlemek.

Aklım başıma erdiği zamandan beri her şeyin orjinalini alırım. Gerek okul paramdan gerekse parttime çalışıpta kazandığım paralardan hep orjinal aldım. Şuanda hiç bir şeyi orjinal haricinde kullanmam. Amazon Prime , Netflix , Bluray - DVD - VCD (Koleksiyonu) , Steam , Uplay , Origin , Humblebundle , GMG , GOG, Epic , PS Story ve Xbox Gamepass gibi yerlerden ihtiyacımı gideririm.

Varsa merak ettiğiniz inanmadığınız bir şey seve seve de ıspatlarım. Bilmediğiniz ve tanımadığınız insanlar hakkında "Ayak , bacak" gibi tabirleri de kullanmamanızı tavsiye ederim.

,

Üşendim diğerlerinin resmini atmaya ama at derseniz onları da atarım . Sağlıcakla kalın.

Ferrari çalmakla oyun çalmayı aynı şey sanan enayi tabi ki desteklemiyoruz bir çeviri ekibi oluşturmakta ne var? Bari TR dil desteği yok Rockstar Games Launcher'e koyun dili oda yok ben bu adamlara neden saygı duymak zorundayım.

Hahahahah, oyunu yapınca kopyalıyorlar. Oyun ile Ferrari çok farklı bir şey. Oyunu 1 kere yaparsın sonra kopyalarsın. Ama Ferrari öyle değil. Her biri için malzeme gerekiyor. Ferrari çalınca satıcıdan 1 ürün eksilir. Oyun çalınırsa hiçbir şey olmaz.

Hesabımda GTA IV ve Outlast gibi oyunlarda var. Zamanında korsan indirdiğim oyunları satın almaya çalışıyorum. Ama RDR2 fiyatını hak etmiyor. Türkçe dil desteklemesin onu anlarım ama bari yamalara müsade et be insafsız Rockstar.

Bilgisayar kullanmayı bilen insan virüs yemez antivirüslere boşuna para vermiyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…