En Ucuz Red Dead Redemption 2 Hangi Siteden Bulunur?

Neden ? Türkçe yapmıyorlar diye illegal yollarla adamların emeklerini neden hiç sayıyorsunuz ? Türkçe dil desteği yoksa oynamazsınız. Oynama zorunluluğunuz mu var ki Türkçe olsa alırdım ama olmadığı için korsan kullanıyorum diyorsunuz.
Kardeşim RDR2 PS4 için 700 TL’den başlayarak piyasaya girdi. Yani benim asgari ücretimin 1/4 yani. Düşünsene 700 TL verdiğin oyun Türkçe desteklemiyor. Sen de çatır çutur korsan kullanıyorsundur. Beğeni için haktan emekten anlayan entelektüel bir bey efendi ayağına yatıyorsun.

Epic Games'e karşı çok önyargılı davranıyorsunuz. Yılbaşı nedeni ile 60TL'lik kupon dağıtıyor Epic Games ve Steam ile aynı fiyatta olan RDR2 için uygulayabiliyorsunuz kuponu.
Son olarak: EPİC ADAMDIR

Arayüzü çok yavaş geliyor bana, Steam'i topluluk avantajıyla daha çok seviyorum ne yalan söyleyeyim. Ama 60 TL büyük bir para tabi, Epic'ten almak daha makul duruyor şu an. 150-160 bandına bulabilsem Steam'i tercih ederdim.

Kardeşim RDR2 PS4 için 700 TL’den başlayarak piyasaya girdi. Yani benim asgari ücretimin 1/4 yani. Düşünsene 700 TL verdiğin oyun Türkçe desteklemiyor. Sen de çatır çutur korsan kullanıyorsundur. Beğeni için haktan emekten anlayan entelektüel bir bey efendi ayağına yatıyorsun.
Bir şeyin ayağına falan yatma adetim yoktur hocam kusura bakmayın. Pahalılık ya da TR desteği bahanesi ayağına korsan kullanımızını haklı çıkartmanıza gerek yok. Ferrari'de pahalı ama gidip çalmıyorsunuz ? PS5 te pahalı erişemiyorsunuz diye onu da çalmıyorsunuz değil mi ? Korsanlıkta suçtur. Sizin yaptığınızda suç işlemek.

Aklım başıma erdiği zamandan beri her şeyin orjinalini alırım. Gerek okul paramdan gerekse parttime çalışıpta kazandığım paralardan hep orjinal aldım. Şuanda hiç bir şeyi orjinal haricinde kullanmam. Amazon Prime , Netflix , Bluray - DVD - VCD (Koleksiyonu) , Steam , Uplay , Origin , Humblebundle , GMG , GOG, Epic , PS Story ve Xbox Gamepass gibi yerlerden ihtiyacımı gideririm.

Varsa merak ettiğiniz inanmadığınız bir şey seve seve de ıspatlarım. Bilmediğiniz ve tanımadığınız insanlar hakkında "Ayak , bacak" gibi tabirleri de kullanmamanızı tavsiye ederim.

Ekran görüntüsü 2020-12-29 011801.jpg
,
Ekran görüntüsü 2020-12-29 011932.jpg

Üşendim diğerlerinin resmini atmaya ama at derseniz onları da atarım . Sağlıcakla kalın.

Bir şeyin ayağına falan yatma adetim yoktur hocam kusura bakmayın. Pahalılık ya da TR desteği bahanesi ayağına korsan kullanımızını haklı çıkartmanıza gerek yok. Ferrari'de pahalı ama gidip çalmıyorsunuz? PS5'te pahalı erişemiyorsunuz diye onu da çalmıyorsunuz değil mi? Korsanlıkta suçtur. Sizin yaptığınızda suç işlemek.

Aklım başıma erdiği zamandan beri her şeyin orijinalini alırım. Gerek okul paramdan gerekse parttime çalışıpta kazandığım paralardan hep orijinal aldım. Şu anda hiçbir şeyi orijinal haricinde kullanmam. Amazon Prime, Netflix, BluRay - DVD - VCD (koleksiyonu), Steam, Uplay, Origin, Humble Bundle, GMG, GOG, Epic, PS story ve Xbox Game Pass gibi yerlerden ihtiyacımı gideririm.

Varsa merak ettiğiniz inanmadığınız bir şey seve seve de ıspatlarım. Bilmediğiniz ve tanımadığınız insanlar hakkında "ayak, bacak" gibi tabirleri de kullanmamanızı tavsiye ederim.

Eki Görüntüle 805910, Eki Görüntüle 805912

Üşendim diğerlerinin resmini atmaya ama at derseniz onları da atarım. Sağlıcakla kalın.

Ferrari çalmakla oyun çalmayı aynı şey sanan enayi tabi ki desteklemiyoruz bir çeviri ekibi oluşturmakta ne var? Bari TR dil desteği yok Rockstar Games Launcher'e koyun dili oda yok ben bu adamlara neden saygı duymak zorundayım.

Bir şeyin ayağına falan yatma adetim yoktur hocam kusura bakmayın. Pahalılık ya da TR desteği bahanesi ayağına korsan kullanımızını haklı çıkartmanıza gerek yok. Ferrari'de pahalı ama gidip çalmıyorsunuz ? PS5 te pahalı erişemiyorsunuz diye onu da çalmıyorsunuz değil mi ? Korsanlıkta suçtur. Sizin yaptığınızda suç işlemek.

Aklım başıma erdiği zamandan beri her şeyin orjinalini alırım. Gerek okul paramdan gerekse parttime çalışıpta kazandığım paralardan hep orjinal aldım. Şuanda hiç bir şeyi orjinal haricinde kullanmam. Amazon Prime , Netflix , Bluray - DVD - VCD (Koleksiyonu) , Steam , Uplay , Origin , Humblebundle , GMG , GOG, Epic , PS Story ve Xbox Gamepass gibi yerlerden ihtiyacımı gideririm.

Varsa merak ettiğiniz inanmadığınız bir şey seve seve de ıspatlarım. Bilmediğiniz ve tanımadığınız insanlar hakkında "Ayak , bacak" gibi tabirleri de kullanmamanızı tavsiye ederim.

Eki Görüntüle 805910 , Eki Görüntüle 805912

Üşendim diğerlerinin resmini atmaya ama at derseniz onları da atarım . Sağlıcakla kalın.
Hahahahah, oyunu yapınca kopyalıyorlar. Oyun ile Ferrari çok farklı bir şey. Oyunu 1 kere yaparsın sonra kopyalarsın. Ama Ferrari öyle değil. Her biri için malzeme gerekiyor. Ferrari çalınca satıcıdan 1 ürün eksilir. Oyun çalınırsa hiçbir şey olmaz.

Hesabımda GTA IV ve Outlast gibi oyunlarda var. Zamanında korsan indirdiğim oyunları satın almaya çalışıyorum. Ama RDR2 fiyatını hak etmiyor. Türkçe dil desteklemesin onu anlarım ama bari yamalara müsade et be insafsız Rockstar.

Hocam siz aklın başında birisine benziyorsunuz. Boş verin bunlara yazmayın. Bu tarz insanlar emek falan ne bilmez. Korsan kullanır kullanır sonra foruma gelip "bilgisayarım yavaşladı ne yapmam lazım? Virüs girdi bilgisayarıma ne yapmam lazım?" Tarzı şeyler yazarlar. Ayrıca şöyle bir durum var Rockstar'da çalışan 2 Türk var. Adamların Türkiye'ye bir düşmanlığı yok. Çeviri yapmıyolarsa yapmıyorlar sanki dünyada çıkan her oyun Türkçe olarak geliyorda bir Rockstar kaldı çevirmeyen.

Bilgisayar kullanmayı bilen insan virüs yemez antivirüslere boşuna para vermiyoruz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı