ShazaM44 Decapat Katılım 23 Ocak 2023 Mesajlar 64 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2023 #11 4uXo dedi: Max 500. 600e kadar çıkabilirim. 600e kadar çıkabilirim. Genişletmek için tıkla... Benim önerdiğim klavyeye bakmanı öneririm fiyatı biraz aşıyor ama dediğin fiyata da güzel bir şey bulamayız benim önerim Gamepower Ogre780-850TL arası bir fiyata bulursun. yu1ki dedi: Letgo, Sahibinden, Dolap gibi uygulamalar üzerinden Mizar MZ60 bakabilirsiniz hocam 600 TL bandında bulunuyordu sıfır kapalı kutu. Genişletmek için tıkla... o klavyenin fiyatı 1400-1500TL olması lazım o fiyata bulunur mu?
4uXo dedi: Max 500. 600e kadar çıkabilirim. 600e kadar çıkabilirim. Genişletmek için tıkla... Benim önerdiğim klavyeye bakmanı öneririm fiyatı biraz aşıyor ama dediğin fiyata da güzel bir şey bulamayız benim önerim Gamepower Ogre780-850TL arası bir fiyata bulursun. yu1ki dedi: Letgo, Sahibinden, Dolap gibi uygulamalar üzerinden Mizar MZ60 bakabilirsiniz hocam 600 TL bandında bulunuyordu sıfır kapalı kutu. Genişletmek için tıkla... o klavyenin fiyatı 1400-1500TL olması lazım o fiyata bulunur mu?
yu1ki Hectopat Katılım 17 Ağustos 2020 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2023 #12 ShazaM44 dedi: Benim önerdiğim klavyeye bakmanı öneririm fiyatı biraz aşıyor ama dediğin fiyata da güzel bir şey bulamayız benim önerim. Gamepower Ogre780-850TL arası bir fiyata bulursun. Genişletmek için tıkla... Gamepower'dan herhangi bir ürün almanızı tavsiye etmem. ShazaM44 dedi: Benim önerdiğim klavyeye bakmanı öneririm fiyatı biraz aşıyor ama dediğin fiyata da güzel bir şey bulamayız benim önerim. Gamepower Ogre780-850TL arası bir fiyata bulursun. O klavyenin fiyatı 1400-1500TL olması lazım o fiyata bulunur mu? Genişletmek için tıkla... Amazon'da bir ara çok uygun bir fiyata satılmıştı ve insanlar stokçuluk yaptı. Dediğim uygulamalar üzerinden bahsettiğim fiyatlarda satıyorlar.
ShazaM44 dedi: Benim önerdiğim klavyeye bakmanı öneririm fiyatı biraz aşıyor ama dediğin fiyata da güzel bir şey bulamayız benim önerim. Gamepower Ogre780-850TL arası bir fiyata bulursun. Genişletmek için tıkla... Gamepower'dan herhangi bir ürün almanızı tavsiye etmem. ShazaM44 dedi: Benim önerdiğim klavyeye bakmanı öneririm fiyatı biraz aşıyor ama dediğin fiyata da güzel bir şey bulamayız benim önerim. Gamepower Ogre780-850TL arası bir fiyata bulursun. O klavyenin fiyatı 1400-1500TL olması lazım o fiyata bulunur mu? Genişletmek için tıkla... Amazon'da bir ara çok uygun bir fiyata satılmıştı ve insanlar stokçuluk yaptı. Dediğim uygulamalar üzerinden bahsettiğim fiyatlarda satıyorlar.
GUNCEL DRIVER ADAM Hectopat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 1.870 Çözümler 14 Yer Hatay 24 Ocak 2023 #13 Gamepower saber RGB kullanıyor 2 yıldır daha sorunu çıkmadı ama teknoloji şans işi.