Bahacprz
Hectopat
Daha fazla
Kanka bulduğum en ucuz en iyi parçalar![]()
Ne bulduğun en ucuz ne de bulduğun en iyi parça. İşi bilenine bırak bilmediğin şeylere karışma bence.
Kanka bulduğum en ucuz en iyi parçalar![]()
Arkadaş büyük ihtimalle troll konuyu mizah ve eğlence kategorisine açmayı unurmuş.
Dostum yaşın kaç? Sanırım yaşın biraz küçük. Araştırma yapmadan incelemeden en ucuz şeyleri yazarsan tepkiler bu olur sadece.
Olabilir. Turbox, Frisby, 1050 Ti, ışıklı mışıklı kasa, Minecraft pfp ne ararsan var. Bir şu set eksik;
![]()
Oyunculara Özel RGB Mekanik Hissi Oyuncu Klavy - PttAVM.com
Oyunculara Özel RGB Mekanik Hissi Oyuncu Klavyesi Klavye+Mouse C56 Uygun Fiyat Hızlı Kargo 100 Memnuniyet 2 Yıl Garantiwww.pttavm.com
16 da kanka en ucuz en iyisi buydu ne yapabilirim zaten bir anakart 3K.
Oyunculara özel hocam.
Hocam bilmediğiniz konular ile ilgili yorum veya konu yapmayın lütfen, DDR3 RAM, Turbox ekipmanlar, 350 watt PSU, benim 2006'dan kalma bilgisayarım yanımda onda 300 watt PSU var. Turbox set kurmuşsunuz. Turbox ile ilgili yorumları okusaydınız keşke.
Ne bulduğun en ucuz ne de bulduğun en iyi parça. İşi bilenine bırak bilmediğin şeylere karışma bence.
Söyle bakalım genç DDR3'ün en iyi anakartı nedir?PC'den anlıyorum kanka ama ben genellikle üst düzey PC'lerle ilgileniyorum ve Turbox ucuzdu ve makara olsun diye ekledim![]()
Anlamış halin bu ise...PC'den anlıyorum kanka ama ben genellikle üst düzey PC'lerle ilgileniyorum ve Turbox ucuzdu ve makara olsun diye ekledim
Kanka biliyorum zaten ama ben üst düzeylerle ilgileniyorum genelde.
PC'den anlıyorum kanka ama ben genellikle üst düzey PC'lerle ilgileniyorum ve Turbox ucuzdu ve makara olsun diye ekledim
Kanka biliyorum zaten ama ben üst düzeylerle ilgileniyorum genelde.